90 - Uniqler için Şansın Olacak. Ama Medusa İçin Sağlam bir Pt. Karşı Party 3 veya 4 kişiyle dalabilir. Senin Pt de ise 2 bard 1 Warrior 1 cleric Sağlam 3 wiz. Ve Birtanede Chine Bow Charın Oldumu. O Medusa Kesin O pt'nindir. Yani Tavsiyem Büyük Uniqler İçin SAĞLAM bir Pt. Küçükleri için Şans ^^

Ben full wizard'la sayısız unique kestim tecrübelerimi paylaşayım :D
1. Unique çıkmadan önce kendinize bir güzergah belirleyin yoksa heyecan ile aramanız zorlaşır ve bulamazsınız.Örneğin ferryden aşağıya doğru inip ordan bandite gideceğim vb.
2.Silk'iniz varsa ve reverse çerez bana derseniz :D Örneğin lord bekliyorsunuz ferility'e kurup arenada bekleyin.pt şart tabi.lord çıktı diyelim ferility de bekleyenler here demesse direk çıkın remainsi shamanları arayıp feriliyden bonelere çıkın bulmanız oldukça kolaylaşır.
3.wizardlar mutlaka köpek bulundursun.tek başınıza demon lord bulursanız köpeği önden daldırıp arkadan dalın.
4.unique üstünüze doğru gelirse heyecan yapmayın ve v'ye basıp hemen boş bir alana teleporT(ışınlanmak) olun.
5.(en önemlisi) unique elite cıkarana kadar tüm skilleri kullanın elite çıkardığı anda fire bolt- ice bolt vurunki eliteler üstünüze gelmesin.
6.unique select veya sbot'unuz yoksa res vb. şeyleri atmayın uniqueyi birdaha seçebilmeniz imkansızlaşabilir.

1-Öncelikle karakterinizin Lv i önemlidir; düşük lv unıque kesebilirsiniz fakat sizden yüksek biri geldiğinde oradan uzaklaşmak zorunda kalırsınız.
2-Unique spawn noktaları hakkında yeterli bilginiz olması lazım.Ayrıca bir sonraki zamanda nerede çıkabiliceğni tahmin edebilmelisiniz, tabiki buda sizin takip etmenize bağlı.
3-Bunların yanısıra Unıque kesebilmek istiyorsanız karakterinizin Wizard olması size + kazandıracaktır.
4-Yüksek Lv unıque kesebilmek için Party de bulunmanız çok önemlidir.(Party nizde mutlak cleric bulundurun yada cleric olan bir pt de bulunun, Pt deki kişilerin tanıdıklarınız olmasına özen gösterin)
5-Bunların dışında Silk ile alablinicek olan Reserve Scroll ve kaplan,örümcek,devekuşu gibi nesneler sizin unıque e ulaşmanız için zaman kaybını azaltıcaktır buda en büyük etkenlerden biridir.Ve ZerkScroll nuzun olması bir çok şeyden daha önemlidir.(Yüksek Lv unıque ler için)

Not:Bunların dışında unıque kesebilmek için başka şeyler aramayın, bunlara sahip iseniz ve söyledikermi yaparsanız çok rahat unıque kesebildiğinizi görüceksiniz

Tamamen item skill sans ile dogru orantılıdır bence uniq kesmek bu 3 unsur ne kadar iyise kesmekte o kadar kolaydır...

Arkadaşlar öncelikle vereceğim bilgi sadece buildleri Cleric olanları ilgilendiriyor.

Charınızın yapılandırması Wizard/Cleric ise mutlaka okuyun..

Öncelikle charımızda Cleric Skillerinden Healin Cycle açık olması ve SBoT hesabınız olması gerekiyor. Bunların hepsi olduktan sonra Demon kesememeniz imkansız..
Diyelimki Demonu Tek başınıza buldunuz öncelikle Holly Spell ardından Bless Life Devil vs FireBolt Frozen Spear atak yapıyoruz bless bitmeden 3 4 saniye önce Earth Fence skillimizi açıyoruz ardından elimize Cleric Rod silahını alıp sadece kendimizi Healing Cycle ile buffluyoruz Life acmadan FireBolt Frozen Spear Atak yapmaya devam ediyoruz Helaing Cycle bitmeden 3saniye önce bu tekniği sürekli tekrarlayın ve Demon Shaitan'da ölmediğinizi fark edeceksiniz ve sadece kendinize heal bastığınızdan bu taktiği bilmeyen dier oyuncular yatacaktır sakın ama sakın Healing Cycle yerine Healing Orbit basmayın yoksa Demon'u kaptırabilirsiniz ben bu sayede bir çok ke Demon kestim inş sizde kesersiniz.. Teşekkürler..

Yukarı Alt