Evet siz sevgili extraloob.com kullanıcıları, Geçtiğimiz cumartesi Okulla beraber Uludağa çıktık... Bende sizlerle paylaşmak için onlarca fotoğraf çektim, Birbirinden güzel fotoları sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum...
İyi Seyirler

En başta uludağın manzaralarını paylaşayım.
Telesiyej deki Fotoğraflarım..
Biricik Bilgisayar hocamız İlker
Telesiyejin öbür tarafı :)
Cafedeki sıcak ortam
Donmuş Ayakkabılarım
Yellow Zone
(Yemek Vakti)
Üstten altı çekim
Alttan üstü çekim
Yemek Vakti
Kara saplanmış halim
Pro içerken (Sigaraya karşıyımdır )
İçinde votka olan su şişem...
Önceki gece doldururken.
PS:Sabah bi 40 lık daha aldım...
Şişe tamamen doldu.
Vee Kayak (Kızak) Vakti
My Friends
Uykudan kalkmış hali Çağatay
Vee Final (Tatsız bir final)
Yarım pet şişe vodkayı fondip yapınca çok feci sarhoş oldum ( tabi sadece fondip yaptığım yarım şişe.. ondan öncede birçok şey içmiştim ama çarpmamıştı okadar) Bu olay eve dönüş saatinden 10 dakika önce oldu... Aşırı derecede çarpıldım, son hatırladığım şey arkadaşlara şişedekinin su değil votka olduğunu inandırmaktı..
kendimi bir arabanın önüne falan attım.. arkadaşlarım beni ayıltmaya çalıştı falan filan sonra benim üstüm başım kar oldu... Otobüs şöförü "ben seni bu şekilde almam" "Demin sarhoş gibi yuvarlanıyodun orda gördüm seni" dedi... Tabi arkadaşlar falan geç kaldık otobüse, Müdür yardımcıları geldi falan yanıma... Neyse ordada bazı olaylar oldu ama fazla uzatmıyayım, Müdür yardımcısı yol boyunca bana bakıp durdu otobüse girdi üstüme yürüdü nerde içtin sen falan diye.. bende sinizütlerim var, Başım ağrıyo kafamı bir yerlere vurdum hocam falan dedim yırtmaya çalıştım, Galiba etkili oldu ama aşırı derecede sarhoş oldum
Az kalsın okuldan atılıyordum... Ama fondip codka çok harikaydı içtikten 3 saniye sonra sarhoş oldum ayakta duramadım :)
Arkadaşlarım olmasaydı napardım bilemiyorum bana çok yardım ettiler...
İyi Seyirler

En başta uludağın manzaralarını paylaşayım.

Telesiyej deki Fotoğraflarım..

Biricik Bilgisayar hocamız İlker

Telesiyejin öbür tarafı :)

Cafedeki sıcak ortam

Donmuş Ayakkabılarım

Yellow Zone

Üstten altı çekim

Alttan üstü çekim

Yemek Vakti

Kara saplanmış halim

Pro içerken (Sigaraya karşıyımdır )

İçinde votka olan su şişem...
Önceki gece doldururken.

PS:Sabah bi 40 lık daha aldım...
Şişe tamamen doldu.

Vee Kayak (Kızak) Vakti

My Friends
Uykudan kalkmış hali Çağatay

Vee Final (Tatsız bir final)
Yarım pet şişe vodkayı fondip yapınca çok feci sarhoş oldum ( tabi sadece fondip yaptığım yarım şişe.. ondan öncede birçok şey içmiştim ama çarpmamıştı okadar) Bu olay eve dönüş saatinden 10 dakika önce oldu... Aşırı derecede çarpıldım, son hatırladığım şey arkadaşlara şişedekinin su değil votka olduğunu inandırmaktı..

Arkadaşlarım olmasaydı napardım bilemiyorum bana çok yardım ettiler...