viewtopic.php?f=53&t=12433
T Tweaked Kayıt 10 Mayıs 2007 Mesajlar 587 Beğeniler 0 Şehir İst / ----- 26 Temmuz 2007 #2 ne geregı vardı boyle bır tpıc acmanın bunun bır altındada senın topıcın var zaten Evil or Very Mad
G gs_scrpn Kayıt 15 Nisan 2007 Mesajlar 173 Beğeniler 0 26 Temmuz 2007 #3 özür dilerim kardeş fakat konuya daha kolay ulaşmak için yaptım tekrar özür Crying or Very sad Crying or Very sad
özür dilerim kardeş fakat konuya daha kolay ulaşmak için yaptım tekrar özür Crying or Very sad Crying or Very sad
T Tweaked Kayıt 10 Mayıs 2007 Mesajlar 587 Beğeniler 0 Şehir İst / ----- 26 Temmuz 2007 #4 gs_scrpn demiş ki: özür dilerim kardeş fakat konuya daha kolay ulaşmak için yaptım tekrar özür Crying or Very sad Crying or Very sad Daha fazla görüntüle... zaten konun ustlerde be aga
gs_scrpn demiş ki: özür dilerim kardeş fakat konuya daha kolay ulaşmak için yaptım tekrar özür Crying or Very sad Crying or Very sad Daha fazla görüntüle... zaten konun ustlerde be aga
G gs_scrpn Kayıt 15 Nisan 2007 Mesajlar 173 Beğeniler 0 26 Temmuz 2007 #5 __PuNisHeRR_ demiş ki: gs_scrpn demiş ki: özür dilerim kardeş fakat konuya daha kolay ulaşmak için yaptım tekrar özür Crying or Very sad Crying or Very sad Daha fazla görüntüle... zaten konun ustlerde be aga Daha fazla görüntüle... kardeş sen çalıştırabildin mi dediim yöntemle botu oluomu
__PuNisHeRR_ demiş ki: gs_scrpn demiş ki: özür dilerim kardeş fakat konuya daha kolay ulaşmak için yaptım tekrar özür Crying or Very sad Crying or Very sad Daha fazla görüntüle... zaten konun ustlerde be aga Daha fazla görüntüle... kardeş sen çalıştırabildin mi dediim yöntemle botu oluomu
T Tweaked Kayıt 10 Mayıs 2007 Mesajlar 587 Beğeniler 0 Şehir İst / ----- 26 Temmuz 2007 #6 ben denemem gerek yok suan chesmod cıksın onu kullanırım
S serdarinho Kayıt 8 Mayıs 2007 Mesajlar 181 Beğeniler 0 Şehir ıraq da savaşın ortasında 27 Temmuz 2007 #7 sen salakmısın yokq sa tipin mi ole gosteriyo
G gs_scrpn Kayıt 15 Nisan 2007 Mesajlar 173 Beğeniler 0 27 Temmuz 2007 #8 serdarinho demiş ki: sen salakmısın yokq sa tipin mi ole gosteriyo Daha fazla görüntüle... konuşmalarına dikkat et Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
serdarinho demiş ki: sen salakmısın yokq sa tipin mi ole gosteriyo Daha fazla görüntüle... konuşmalarına dikkat et Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
G gs_scrpn Kayıt 15 Nisan 2007 Mesajlar 173 Beğeniler 0 27 Temmuz 2007 #9 LÜTFEN YETKİLİ BİRİ BU KONUYU SİLEBİLİRMİ Exclamation Exclamation Exclamation Question Question
P Pennywise Kayıt 6 Mart 2007 Mesajlar 3.469 Beğeniler 0 Şehir Çanakkale 27 Temmuz 2007 #10 bi dahaki hakaret,gereksiz topic açma vb. davranışlarda gereken yapılacaktır.kilit...