Icerige atla
Extraloob

Ücretsiz bot warmı yok mu ???

· 35 Yanıt · 3.9K görüntüleme
M
mokoko1 OP ⭐ 19y
Extraloob ücretsiz bot cıkıcaq mı ?
35 Yanıt
M
mokoko1 OP ⭐ 19y
sro bot demek istedim yanii
M
mokoko1 OP ⭐ 19y
eminimki modLarımız vede adminLerimiz çözeceq bu işi aminn diyoruz vede admin and modLarın eLine bakıyoruz hadi başarıLar mısıra devamm popcorn
D
deukalion ⭐ 19y

viewtopic.php?f=53&t=14686

Haxcr4 kullanarak srobot cracklene biliyor.Ama skiller gözükmüyor onuda macro programlarıyla bastırırsan ücretsiz srobot un oluyor. Cool
D
deukalion ⭐ 19y

viewtopic.php?f=53&t=14686

Haxcr4 kullanarak srobot cracklene biliyor.Ama skiller gözükmüyor onuda macro programlarıyla bastırırsan ücretsiz srobot un oluyor. Cool

Bi işe yaramaz bu program misgibi Tbot Varken kur kullan extraokk

işe yaramaz dediğin program 2 haftadır 66 adamı 69 yaptı Cool
T
abi bu botlar nemzan cıkcak 1-2 blki de daha fazla oldu be abii bir an önce cıkarsalar iyi olck çünkü millet oyundan kopyaya baslıo :?!!! extraokk

-Resim Silinmiş.
T
bu sm yada diğer botları acil birisinin bulmaıs lasımm byler 1 aydır elle kasıom bide sp kasmak adamın içine edio Very Happy arkadşımızın dedği gibi mısıra dvm popcorn Laughing extrabeer

-Resim Silinmiş.
D
deukalion ⭐ 19y

bu sm yada diğer botları acil birisinin bulmaıs lasımm byler 1 aydır elle kasıom bide sp kasmak adamın içine edio Very Happy arkadşımızın dedği gibi mısıra dvm popcorn Laughing extrabeer

-Resim Silinmiş.

botlar var kardeş sm artık paralı oldu tbot var haxcr4 le srobot kırılabiliyor biz uzun zamandır mısır yemeyi bıraktık. Cool
M
mokoko1 OP ⭐ 19y
Ben Tbot u ayarLayamadım bi Kere Bottan bi Charım banLadın dı ondan Her Botu Kullanmıom Warım YoquM SROBOT Twisted Evil Twisted Evil extraokk extraokk extraokk
P
pfffffff ⭐ 19y
arkadaşlar bu mısır sizi iyi sardı ama mısırmı yiceksiniz kasıcakmısınız
yani demek istediğim bota bırakanlar mısır yerler Twisted Evil
A
anwhere07 ⭐ 19y

işe yaramaz dediğin program 2 haftadır 66 adamı 69 yaptı Cool

vay ii yapmış
hayret tbot o işi 9 günde yapio Very Happy
Tweety
Tweety ⭐ 19y

Tbotttan hızlı bot gösterin bana size lvl67 çarımı vericem yeminki verırım Cool

gösteriyorum Arrow

Arrow benn Mr. Green
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
D
deukalion ⭐ 19y

Tbotttan hızlı bot gösterin bana size lvl67 çarımı vericem yeminki verırım Cool

gösteriyorum Arrow

Arrow benn Mr. Green

bende gösteriyorum chesmod extraokk Laughing
Tweety
Tweety ⭐ 19y
benimde komiğime gitti ama gülmedim Wink

ayrıca en iyi bot insanın kendisidir extraokk
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
J
Jigsaw ⭐ 19y
viewtopic.php?f=81&t=15906

Yakında satışa sunuyorum. Klavyeye tamamen yapıştırcam ve Silkroad klavyesi koycam adını.
D
deukalion ⭐ 19y
zuahha twıty bu adam hiç Tbot Kullanamamış Gliba Baksana Chesmod Diyor Hiç gülcegim yoktu Mr. Green

ayarlamak o kadar uzun ve devamlı dc oluyor kardeş tbotla uğraşılmaz tweety dediği gibi herkesin kendi fikri bence fanatikleşme sakin ol KULLANAMAMIŞ adam dediğin kişi 26 yaşında ok canım sakin biraz Exclamation
D
deukalion ⭐ 19y

Yakında satışa sunuyorum. Klavyeye tamamen yapıştırcam ve Silkroad klavyesi koycam adını.

bu kadar uğraşıcağına Nubot Helper yüklesen en azından malzemeden tasarruf edersin extraokk
J
Jigsaw ⭐ 19y

bu kadar uğraşıcağına Nubot Helper yüklesen en azından malzemeden tasarruf edersin extraokk

Bu çok garanti ama hiç bitmiyecek isrobot varken. Nubot helper da yeni skiller falan var mı?
D
deukalion ⭐ 19y
Nubot helper macro programı kardeş F3 e buff skillerini koyuyosun F4 dede atack skillerini buffların zamanlarını giriyosun atack skillerininde sayısını giriyosun start diyosun sırasıyla ve zamanla klavyeden tuşalra basıyo ayrıca moob yani yaratık seçili değilken tuşlara basmıyo extraokk
D
deukalion ⭐ 19y

zuahha twıty bu adam hiç Tbot Kullanamamış Gliba Baksana Chesmod Diyor Hiç gülcegim yoktu Mr. Green

ayarlamak o kadar uzun ve devamlı dc oluyor kardeş tbotla uğraşılmaz tweety dediği gibi herkesin kendi fikri bence fanatikleşme sakin ol KULLANAMAMIŞ adam dediğin kişi 26 yaşında ok canım sakin biraz Exclamation

özür hacım ama moralımı bozuon yaw ben aylardır tbot kullanıyorum ilk 2 ay süreklı dc ama şimdi 2 3 aydır rahatım 1 kere bile dc yemedım extraokk

kardeş sen rahat ol bende sizin gibi sırayla bütün botları deniyorum sen tbottan nasıl memnunsan bende haxcr4ten memnunum ok sonuçta burası forum birbirimizi ezmek değil amaç paylaşım amaç charlar bedavadan en iyi şekilde kasılsın extraokk

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: