![]() |
STRHecctoR demiş ki:Full int mi yoksa str mi oluyo bu karakter?
Ben kasmaya başladım 87 lvl ff 2h-cleric + kalkan ittirme açıkkaraliste38 demiş ki:bu yapılandırmaya tank dıosanız ben bırsey bılmıorm tamam mı bu yapılandırma ile dw ye yatakdan baska bırsey olunmaz bı kere axe acık olacak kalkanla ıtme acık olacak kı pvp de adama wurus sansı tanımayacksınız bu yapılandırmayı kesınlıkle yapmayın sonradan pısman olacagınız ıslerı yapmayın
bilmediğim için soruyorum arkadaşlar eleştiri değil elinde iki elle kullanılan kılıç varken kalkan takamıyorsun pvp esnasında kalkanı takıp ittirip tekrar kılıcı takıp atakmı yapıcaksın nasıl olcak o iş bide bu car bow yada int değilki uzaktan atak yapsın ittirip adama vurasın adamı iticen vurmak için tekrar yanına koşucan ozaman ne anladım ben o itişten nasıl oluyor benim bilmediğim farklı bişimi var.karaliste38 demiş ki:benım troyda __HEKTOR__ war gelınce gozunuzun onunde pvp yapayım ole olacak ıttırme kalkanla axe dekıler acık olacak kı super pvp carı olsun
ben cevap vereyim gerci oyuna uzun zaman ara vermiştim ama olsun mantıgın degiştigini sanmıyorum evet eline kalkan takıp geri itmeyi yapıp tekrar kılıcı takıcan bu suna yarıyoki en son oyuna girdigimde eu charlar gec pot basıyodu canın azaldımı sana kacma yada toparlanmak için zaman kazandırır gene aynı skil rakibin hareket ve saldırı hızını %50 yavaslatır buda pvpde ve pve de oldukca işine yarıyo umarım skilin onemini anlamısındırfsm demiş ki:bilmediğim için soruyorum arkadaşlar eleştiri değil elinde iki elle kullanılan kılıç varken kalkan takamıyorsun pvp esnasında kalkanı takıp ittirip tekrar kılıcı takıp atakmı yapıcaksın nasıl olcak o iş bide bu car bow yada int değilki uzaktan atak yapsın ittirip adama vurasın adamı iticen vurmak için tekrar yanına koşucan ozaman ne anladım ben o itişten nasıl oluyor benim bilmediğim farklı bişimi var.karaliste38 demiş ki:benım troyda __HEKTOR__ war gelınce gozunuzun onunde pvp yapayım ole olacak ıttırme kalkanla axe dekıler acık olacak kı super pvp carı olsun