Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
20.770
Beğeniler
258
Şehir
İstanbul
Takımı
Besiktas
Dev sosyal ağ Twitter, uzun zamandır üzerinde çalıştığı yeni profil arayüzünün dağıtımına bugün başladı.


Ülkemizde çok yakında ofis açacak olan Twitter, artık yeni bir görünüme sahip. Son gelen bilgilere göre popüler mikro blog sitesi Twitter, uzun zamandır üzerinde çalıştığı yeni profil tasarımını merakla bekleyen kullanıcıları ile buluşturmaya başladı.

Kullanıcı profillerini daha belirgin hale getiren bu yeni tasarım, Facebook'a benzerliği ile dikkat çekiyor. Bu yeni arayüzde daha büyük profil fotoğraflarına ve en iyi tweet seçeneğine yer verilmiş. Bu seçenek sayesinde kullanıcıların beğenilen tweetleri profil sayfasında daha büyük bir şekilde bulunacak. Ayrıca kullanıcılar istediği tweeti profil sayfasının üst tarafına sabitleyebilir. Yeni arayüzün sol tarafında ise kimi takip etmeli ve Trend Topic alanı yer alıyor.

Twitter, yeni profil arayüzün dağıtımına bugün başlıyor. İlk olarak küçük bir grup için geçerli olan yeni tasarımın, ilerleyen haftalarda ise tüm kullanıcılara ulaşması bekleniyor. Ayrıca, Twitter'a yeni kayıt olan kişiler de direkt yeni tasarıma sahip oluyor.

Örnek Profil:
 
Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
20.770
Beğeniler
258
Şehir
İstanbul
Takımı
Besiktas
Bu mesaj Avasin rumuzlu uyeden alinti yapildi
Avasin demiş ki:
Twitter'in yeni tasarımı hakkında herhangi bir şey söylemem; lakin örnek tasarım berbat :santa:
Örnek profile kendi arkadaşlarım arasından birininkini aldım, Galatasaraylı olmam ile arkadaşımın kapak fotoğrafı oldukça manidar :twisted:
 
Yukarı Alt