arkadaş doğru söylüyo nerde türklere küfür eden görürseniz ss çekin koyun buraa nanas a gösteririzserkan258 demiş ki:ARkadaslar Bu Şekilde Verirsen Bize İnanmayabilirler Bizim Daha Gerçekçi Olmamız Gerekir Mesela Adam Global Attı Hemen Resmini Çekip Bu Başlık Altında Vermeliyizki Doğru Sonuclara Ulasabilelim...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
D süpersin knk mr ile bslyn kufutbazda Mr47 sanırımXianHun demiş ki:0w0'da ama ben ona lokumu yedirdim ^^ artık nikahlım gibi bişey oldu ^^
Mr47 ... İsveçli bi şerefsiz..OneEyedJack demiş ki:Bir tane Mr ile başlayan bi adam vardı ama tam nick bilemicem.Bir daha eden olursa söylerim![]()
Heralde Türk olduğunu bilmiyoduKingOfHere demiş ki:mr47 çok kötü birisi değil bana 37m e grab pet satmıştı![]()
evet 127 aynı yerde kastık diye demedigi kalmadı elimde ss var sanırım istersen öm at veririm varsa tabi bu konuyu görmiyebilirm istersen öm at !bartusan3 demiş ki::detective: Arkdaşlar Burda Türklere Oyunda Küfür Edenler kimse sölein Bende Oyunda ,GM 'ye liste halinde vereyim baksın
İlk kişi benden : ALman olup Oyun nick: 127 olan ban Fuck turkey dedi ve Böle dedii [GM] Ocean : ban