Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
20.770
Beğeniler
258
Şehir
İstanbul
Takımı
Besiktas
Herhangi bir şey yazmak istemiyorum. Küfürsüz, saymadan sövmeden bu durumu yorumlamak çok zor. Hakkımızı yiyen herkesin Allah belasını versin diyorum sadece...
 

Dosyalar

Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.635
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Bu paraya imkanı olmayan ama başarılı olan, geleceği olan çocuklarımıza tablet-pc dağıtmak daha iyi bir yatırım olabilir miydi? Sonuçta geleceğimiz onların elinde gibi?
 
Kayıt
15 Mart 2013
Mesajlar
1.390
Beğeniler
149
Yazdım yazdım belki 10 cümle yazdım. Sonra sildim hepsini... Dedim ki ne yazıyorum ne değişecek :)
Coğrafya kaderdir, hayatta hiçbir amacı olmayan, günün 10 saati televizyon karşısında uyuşturulan cahil abiler, amcalar, teyzeler ceplerini dolduran yandaşlar bizim ve gençlerin geleceğini bitirdiler. (Bitirdiler çünkü ben artık çıkar yolu görmüyorum.)
Bundan yaklaşık 5-6 sene önce babamla(o zamanlar çok sağlam akp desteklerdi kendisi) rakı içiyoruz. Demiştim ki; şu ülkenin başına yunan geçse isteyerek bu kadar zarar veremezdi... Güzel söylemişim.
 
Kayıt
23 Nisan 2007
Mesajlar
990
Beğeniler
11
Şehir
Kocaeli
Server
Efes
Takımı
Besiktas
Vardır devletin bi bildiği diyorum, 5milyon$ belki bize büyük bi para ama devlet arası itibar rajonu için hiç bişey de olabilir.
 
Kayıt
21 Kasım 2019
Mesajlar
204
Beğeniler
80
Şehir
The Dimension of Mirror
Server
Celeus
Takımı
Galatasaray
Söylenecek çok söz yok aslında. Dün sanırım Aile bakanı Zehra Zümrüt Selçuk "yoksulluk artık türkiye için sorun olmaktan kalktı" diye açıklama yapmış. Hemen öncesinde eline iş ve aş yazarak intihar eden birisini sorduklarında cevap vermemiş.

Coğrafya gerçekten kaderdir. Artık kendi ülkemde bunalmaya başladım. Sonumuz hayrolsun..
 
Yukarı Alt