Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Bir ihtimal üyelik alımını kaçıran için tekrardan üyelik alım sitesini 1veya 2 günlüğüne açacakmısınız böyle bir ihtimal var mı?

yha tombalaci açın şu üyelik alımını oyunu indirdim biraz önce qördüm bi baktım üyelik alımı 1000 kişi sınırlı yazıo sw dolmasın diye :S

Swnin neden kapandığını bilen warsa wede mediapk2 si filn çıktıysa biri mesj atabilirmi acil !!!

UYELIK ALIMI KAPANDI. 1000 Kisi Uye Alindi. Amacimiz Serveri Crowded Yapmamaktir. Illaki Uyelik Almak Istiyorsaniz 5TL'ye Alabilirsiniz.

Bilişim suçlarına şikayet dilekçesini gönderdim bilgin olsun.. Sen işi ticarete dökmüşsün ^^

2447 demiş ki:
UYELIK ALIMI KAPANDI. 1000 Kisi Uye Alindi. Amacimiz Serveri Crowded Yapmamaktir. Illaki Uyelik Almak Istiyorsaniz 5TL'ye Alabilirsiniz.

Bilişim suçlarına şikayet dilekçesini gönderdim bilgin olsun.. Sen işi ticarete dökmüşsün ^^
sabah sabah beni güldürdün ya helal olsun :thumbsup:

Takımı
Galatasaray
2447 demiş ki:

komedi programı falan yapsana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gm'lerimiz üyelik alımını kaçırdık.Çok istiyoruz.Bir istisna yapsanız veyada bir yaz eventi yapıp bize bir gün verseniz örneğin 20 Temmuz 2010 tarihinde üyelik alımları 1gün için açılmıştır bu son üyelik alımı diye falan deseniz hem alamayanlar üyelik alırlar hemde event şeklindeki bişi olur.

server daha beta. kanımca çok görülecek birşey yok zaten bug lar var :)
edit:
şu an public diyor bir kaç gündür girmemiştim. buglar devam ediyor mu?

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt