Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Bilmiyorum bu bug biliniyormu ama ben 7 gap'lede, 0 gap'lede ayni SXP aliyorum. Yani Gap diye bir sey yok =(.

arkadaslar serverda uniqler fln cikiyo mu bide skillerde bug fln var mi? ona göre acalim. + npclere giremiyorum... yardım ...

arkadaslar bi cevap yazın pls ful str glavye acıcam sroda buıllde leri hangisi olmalı lutfen yardımm

Burası build sorma yeri değil.

Tombalacı ya bi tek link koy off 6 part hemde RAPID yani inmiyor.
Netload'a yükle birde hiç olmazsa ordan hızlı iner.

Server'in ilk SUN herhalde.

SpyHunterZ

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
üyelik aldım çalışmıyor neden ?
PS : BAN yemiş gözüküyor daha yeni aldığım üyelik :)

Oyun çok güzel olmuş ellerinize sağlık çok küçük hatalar onları düzeltirsek kusursuz olur.

Berzerk dolmuyor moba skille dalmak zorundayız auto pot sıfırlanıyo vs. Zamanla hallolur sanırım.

ejderha5656 demiş ki:
ÜYELİK SATILIR ARKADAŞLAR HER ZMN AAÇIĞIM
FACEM:burki keskinkılıç
ekleyin konuşalım
arkadaşım ne üyelik satması summer5: üyelikler zaten açık... ayriyetten burası alım satım bölümü değil 8O

edit
şimdi de oyuna girdim en son bıraktığımda 14 15 level dı şimdi 9 level ve hareket etmiyor :S

obZtacle demiş ki:
ejderha5656 demiş ki:
ÜYELİK SATILIR ARKADAŞLAR HER ZMN AAÇIĞIM
FACEM:burki keskinkılıç
ekleyin konuşalım
arkadaşım ne üyelik satması summer5: üyelikler zaten açık... ayriyetten burası alım satım bölümü değil 8O

edit
şimdi de oyuna girdim en son bıraktığımda 14 15 level dı şimdi 9 level ve hareket etmiyor :S
Herkese aynı sey oldu beta sonucta bende 40kusurdum 18di girdigimde suan sp sorunu hallediliyor.Az sonra acılır

Yeni Üyelik Alanlar GM Onayı Olmadan Block Görünür Sabretin 30 DK İçinde Onaylanır Çok Üyelik Var :)

Ps : Servera restart attıktan sonra 5dk içerisinde giriş yapmayın yoksa charlarınızda lv düşme felan gibi hatalar yaşarsınız :)

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt