Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
hocam ben ilk önce offical silkroad ı kurdum silkroad updatesini yapmadan mediapatcher la ayarladım oyuna girip char oluştururken takılıo
sonra yeniden yükleyip bu sefer update ve mediapacther ı yaptım bu sefer server hiç gelmio launcher da orjinal silkroad gelio
napcam

sahtoman0 demiş ki:
hocam ben ilk önce offical silkroad ı kurdum silkroad updatesini yapmadan mediapatcher la ayarladım oyuna girip char oluştururken takılıo
sonra yeniden yükleyip bu sefer update ve mediapacther ı yaptım bu sefer server hiç gelmio launcher da orjinal silkroad gelio
napcam
hep açıp kapatıcaksın tsro gelene kadar baktın çok yaptın olmadı server kapalıdır.

beyler oyunun clienti yok media patcher ile sadece server iplerini değiştirip giriyosunuz oyuna

tekrar isroya dönmek için de media patcher de default butonuna tıklayıp patchlemeniz yeterli

biraz önce normal global sroyu indirdim ve patchledim sonra dediğiniz dosyaları indirdim aynı ayarı yaptım fakat girince normal global sroya bağlanıyor o server gözüküyor napmalıyım????şimdiden teşekkürler :D

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt