Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
valla yapamadım ne ise artık tamamen düzene girince geliriz :( başaramadım sanırım benim acemiliğim

arkadaşlar ben çar açtım iki server çıkıo hangisini tıklıyıp ıd pw yazarsam yanlış dio ne yapmalıyım ?

ne zaman acılcak kesın bır tarıh versenız bunca kişi beklıyo ve kesınlık yok çinliler yaparken bıle sitede veriyo zamanını bi zahmet tarıh verın

Öncelikle yaptığın çalışma çok güzel olmuş arkadaşım.Çok sağol.Ben isro aradım aradım bulamadım normal silkroadın en güncel haliyle denedim serverler göründü.Doğru yoldamıyım bilmiyorum.Aldığım üyelikle girmeye çalıştığımda şifre yalnış hatası alıyorum.Lütfen üyelğimi aktifleştirin id : hurtsthemost şimdiden teşekkürler

tombalacı lütfen uyelık lerı aktıfleştirin aldıgımız uyelıkler olmuyo giremiyoruz

Bu Ne Arkadaş Ya Madem Yaptınız Bir Oyun Hemen Paraya Çevirmeye Kalkmayın Unutmayın ki Yapılan Bu Oyun Asla Orjinalinin Yerini Tutmayacaktır Fakat İnsanlar Sıkıldıgında Girebilmek İçin Alternatif Olacak Siz Hemen PAraya Çevirmişsiniz Olayı Ayıp Yaaaa Okadar K.o Metin2 Cabal Private Serverlar Var Hangi Biri Paralı Söylermisiniz İnsanların Çakma Serverlara Para Ödemelerini Beklemek Zaten Büyük Saçmalık Bu Oyunu Yapan KAdro Kimse Kendiniz Girer Oynarsınız Artık .

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
illeqaLGraphy demiş ki:
Bu Ne Arkadaş Ya Madem Yaptınız Bir Oyun Hemen Paraya Çevirmeye Kalkmayın Unutmayın ki Yapılan Bu Oyun Asla Orjinalinin Yerini Tutmayacaktır Fakat İnsanlar Sıkıldıgında Girebilmek İçin Alternatif Olacak Siz Hemen PAraya Çevirmişsiniz Olayı Ayıp Yaaaa Okadar K.o Metin2 Cabal Private Serverlar Var Hangi Biri Paralı Söylermisiniz İnsanların Çakma Serverlara Para Ödemelerini Beklemek Zaten Büyük Saçmalık Bu Oyunu Yapan KAdro Kimse Kendiniz Girer Oynarsınız Artık .

her hizmetin bir karşılığı vardır beğenmiyorsan sen oynamazsın.

illeqaLGraphy demiş ki:
Gerekirse evet , kendimi oynarız. Elbette emek verdik karşılığını alıcaz.

Babanın dediği gibi , beğenmiyorsan oynamazsın. ve :byes: derim sadece.

kenacke demiş ki:
peki üyelıklerı aktifleştircekmisiniz ???
Bu topic altında bu yazıyı en az 15 kere yazmışımdır tekrarlayım ,

Server ile ilgili calışmalar kısa bir süre durduruldu. + server 100 200 kişiyi kaldıracak kapasitede değil henüz + daha eksiğimiz çok , üyelik alımı açılsa bile serveri açmayacağız.
:muck:

Turkiye test serverı uye alımları ne zman baslıyor acaba bır acıklama yaparmısınız

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt