Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Evet EU Char Açabilirsiniz. _ ve Sayı Kullanabilirsiniz İsminizi 10 Karakterden Uzun Yazabilirsiniz Artık Bugda Kalmıyor. İlerliyoruz Günden Güne.

Benim önerime el atmanızın sanırım. Mevcud playerın can sıkıntısını yenmek için kapı önüne uniq ve mob atın (jangan). böylelikle kimse boş boş dolanmaz sizde işinizi yapın :)

Tombalacı Allah Rıası İçin Uyeligim Aktivleştir parseller74 gırıs adıml utfen aktvleştir

TOMBALACI ABI BENI DUYUYONMU YA LUTFEN AKTİVLEŞTİR BENDE OYNAMAK ISTIYOM ABI NE OLRUUSN YA

mediapachter dan ip falan değiştirdim ama başka ne yapmam gerekiyor oyuna giriyorum hala iSro serverları yardımcı olrsanız sevinirim

mediapachter dan ip falan değiştirdim ama başka ne yapmam gerekiyor oyuna giriyorum hala iSro serverları yardımcı olrsanız sevinirim

Eu buglarının çözülmesine çok sevindim. Birde üyeliğim olsaydı baksaydım oyuna nasıl olmuş diye. Fazla üyeliği olan varsa verebilirmi acaba ? (Fazla olan varsa versin lütfen cimrilik yapmayın zaten res geliyor dbye durmadan boşuna durcagına birilerinin işine yarar. )

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt