![]() |
sakin ol türk serverı açılmasaydı hayatından hiç bişey değişmicekti sanki 1 yıldır oynuyorsunda herşeyini kaybettin bekle adamlar açarsa açar açmazsa açmazmemolixx demiş ki:s.a tombalaci ayıptır bu yav biz ıd aldık res atıp duruyosunuz bıktık bea herkez girdi oyuna bi biz kaldık sadece 2 ıd lazım arkadaş bi aç şun ıd yide lütfen 2 ıd alıcaz sadece :S
Sildiğin adamın yerine ben gelsem olmuyomuBey0n3 demiş ki:Oyundaki ??? adlı şahıs git yeni char aç gel hepimize send error werdiriosun
P.s:Tombalaci pc sine format attıktan sonra üyelikler gelecektir format atması için bi test yapacaz ama oyuna giremioruz. -.-"
Sen nerden çıktın brocaner3525 demiş ki:bnde waRm ilk bn dedm ama![]()
ayp sana sabah 6 dan beRi bkLioRmtimu41 demiş ki:Sen nerden çıktın brocaner3525 demiş ki:bnde waRm ilk bn dedm ama![]()
Bırak bu işleri ben dün gece 2den beri acc bekliyom![]()
wallamı yupiiiiiBey0n3 demiş ki:Beyler lütfen özelden weya burdan üyelik istemeyin Tombalaci format attıktan sonra gelecek üyelikler sadece bekleyin (:
Ben cumartesi 12.00 diyorum sen bana sabahtan beri bekliyom diyoncaner3525 demiş ki:ayp sana sabah 6 dan beRi bkLioRmtimu41 demiş ki:Sen nerden çıktın brocaner3525 demiş ki:bnde waRm ilk bn dedm ama![]()
Bırak bu işleri ben dün gece 2den beri acc bekliyom![]()
![]()
Şuan formatlıyomu ?Bey0n3 demiş ki:Beyler lütfen özelden weya burdan üyelik istemeyin Tombalaci format attıktan sonra gelecek üyelikler sadece bekleyin (:
bizim üyelikler gitmez dimi ?Bey0n3 demiş ki:Beyler lütfen özelden weya burdan üyelik istemeyin Tombalaci format attıktan sonra gelecek üyelikler sadece bekleyin (:
yok. Serverde bişi test etmeye çalışıoruz onu ettikten sonra atacak.timu41 demiş ki:Şuan formatlıyomu ?Bey0n3 demiş ki:Beyler lütfen özelden weya burdan üyelik istemeyin Tombalaci format attıktan sonra gelecek üyelikler sadece bekleyin (: