Durum
Daha fazla cevap için açık değil.

CaptainAizen

Öğreniyorum
autumn benim bir önceki sayfada belirttiğim bir sorun var onu nasıl çözebilirim sizce birinci değil ikinci resim runtime error hatası ayrıca bizim 110 lvl çarların gitmesinin önemi yok sıfırdan başlarsak daha sağlıklı test ederiz hataları bugları falan

Autumn demiş ki:
Close Betayı açıklayayım belirli bir kişi sayısı kadar üyelik alımı açılacaktır rateler düşürülecek ve normal bir şekilde kasmaya başlayacaksınız gördüğünüz bugları bize söyleyeceksiniz host değişimi ne kadar sürer bilmiyorum ama o kadar çok uzun sürmeyecek max. 2 saat bile olmaz

Oyundan atma ve oyuna girerken donmalar duzeltilecekmi?

Bu arada msn adresini ozelden atarmisin

ozgurka demiş ki:
Autumn demiş ki:
Close Betayı açıklayayım belirli bir kişi sayısı kadar üyelik alımı açılacaktır rateler düşürülecek ve normal bir şekilde kasmaya başlayacaksınız gördüğünüz bugları bize söyleyeceksiniz host değişimi ne kadar sürer bilmiyorum ama o kadar çok uzun sürmeyecek max. 2 saat bile olmaz

Oyundan atma ve oyuna girerken donmalar duzeltilecekmi?

Bu arada msn adresini ozelden atarmisin
bu dediğin olay(??? olayı) yaklaşık her bug serverde problem olmasın die ??? hatası werir bugları düzelttiğimiz zaman zaten bu ??? olayıda kalkacaktır bizim amacımız şuanda bu ??? olayını en aza indirmek

Valla o duzelirse super olur.

Bide hotandan npcden esya alında :) oyun donuyor bunuda soyleyem. Dun aksam denedım :D sabah dp restart gelene kadar duzelmemıstı.

ozgurka demiş ki:

Bide hotandan npcden esya alında :) oyun donuyor bunuda soyleyem. Dun aksam denedım :D sabah dp restart gelene kadar duzelmemıstı.
Blacksmithte problem wardır çünkü hotandan potion aldım :)

Autumn demiş ki:
ozgurka demiş ki:

Blacksmithte problem wardır çünkü hotandan potion aldım :)
pott bende aldım onda sorun yok :D isyu ya gittim 50000 cakti öldüm baktım setsiz gitmeyem dedım set giyem dedım :) oyun dondu npc actiktan sonra item almaya calisirken.

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt