![]() |
sadece charlarmı gidicek yoksa acc mı?Autumn demiş ki:Adaletli olsun diye evet çünkü dün gece 110 level olan arkadaşlar var onun için db restart atılacamerdemli68 demiş ki:Peki şu an elimizdeki üyelikler tekrar silinecekmi?
evet acc gidicek.erdemli68 demiş ki:Acc gider
Autumn demiş ki:Close Betayı açıklayayım belirli bir kişi sayısı kadar üyelik alımı açılacaktır rateler düşürülecek ve normal bir şekilde kasmaya başlayacaksınız gördüğünüz bugları bize söyleyeceksiniz host değişimi ne kadar sürer bilmiyorum ama o kadar çok uzun sürmeyecek max. 2 saat bile olmaz
bu dediğin olay(??? olayı) yaklaşık her bug serverde problem olmasın die ??? hatası werir bugları düzelttiğimiz zaman zaten bu ??? olayıda kalkacaktır bizim amacımız şuanda bu ??? olayını en aza indirmekozgurka demiş ki:Autumn demiş ki:Close Betayı açıklayayım belirli bir kişi sayısı kadar üyelik alımı açılacaktır rateler düşürülecek ve normal bir şekilde kasmaya başlayacaksınız gördüğünüz bugları bize söyleyeceksiniz host değişimi ne kadar sürer bilmiyorum ama o kadar çok uzun sürmeyecek max. 2 saat bile olmaz
Oyundan atma ve oyuna girerken donmalar duzeltilecekmi?
Bu arada msn adresini ozelden atarmisin
Blacksmithte problem wardır çünkü hotandan potion aldım :)ozgurka demiş ki:Valla o duzelirse super olur.
Bide hotandan npcden esya alında :) oyun donuyor bunuda soyleyem. Dun aksam denedımsabah dp restart gelene kadar duzelmemıstı.
Autumn demiş ki:Server bir kaç dk içinde açılacaktır.
pott bende aldım onda sorun yokAutumn demiş ki:Blacksmithte problem wardır çünkü hotandan potion aldım :)ozgurka demiş ki:Valla o duzelirse super olur.
Bide hotandan npcden esya alında :) oyun donuyor bunuda soyleyem. Dun aksam denedımsabah dp restart gelene kadar duzelmemıstı.
evet abi asistanıyım tombalaci46 nınextraloob demiş ki:Autumn demiş ki:Server bir kaç dk içinde açılacaktır.
kuzum sen kimsin serverda görevli mi ?
Öylemiydin HatırlayamadımAutumn demiş ki:evet abi asistanıyım tombalaci46 nınextraloob demiş ki:Autumn demiş ki:Server bir kaç dk içinde açılacaktır.
kuzum sen kimsin serverda görevli mi ?
tombalaci_46 demiş ki:Moblarda Şu an sorun yok host değişikligi tamamlandı birazdan üyelik alımı açılacak hazır olun :)