Hayır yani 5 büyük "bug"`un 4ü gitti 1 tanesi kaldı.rapboy46 demiş ki:nası yani 1 gün sonra bütün buglar çözülmüşmü olcak bro daha..... çok bug var gibi
Hayır yani 5 büyük "bug"`un 4ü gitti 1 tanesi kaldı.rapboy46 demiş ki:nası yani 1 gün sonra bütün buglar çözülmüşmü olcak bro daha..... çok bug var gibi
harun277 demiş ki:Oyun süper olsa gerek ama üyeliklerimiz olmuyor :S
sana bişey sölimmi :harun277 demiş ki:BeTa oLsa ne yazar kardesım. GM onaylasa girecez Kafan Basmıyor oLsa qeReK...
evet kafam basmıyo ki şu an oyundayım sen hangi üyelikten bahsediyosun üyelik kapalı biraz forumu takip et öyle konuş max 50 kişi üye olabiliyor 50. üyeliğide ben aldım muahahahharun277 demiş ki:Oyun süper olsa gerek ama üyeliklerimiz olmuyor :S
bu kaçıncı angel dress muhabbetiLittLe_WoLF demiş ki:hadi hayrlısı ark lar. sabırsızlıkla bekliorm.. bide angel wing dresi istiyorum bu paralı olsn alırım :)
aYNeN KaNKi Yeni Uyelik actım onla giriom Bnde xDrapboy46 demiş ki:bu kaçıncı angel dress muhabbetiLittLe_WoLF demiş ki:hadi hayrlısı ark lar. sabırsızlıkla bekliorm.. bide angel wing dresi istiyorum bu paralı olsn alırım :)ne dress miş arkadaş
![]()
![]()
![]()
ben seti artısız giymeye razıyım yeterki çözülsün herşey
nasıl yeni üyelik açtınki?ExTReMe54 demiş ki:aYNeN KaNKi Yeni Uyelik actım onla giriom Bnde xDrapboy46 demiş ki:bu kaçıncı angel dress muhabbetiLittLe_WoLF demiş ki:hadi hayrlısı ark lar. sabırsızlıkla bekliorm.. bide angel wing dresi istiyorum bu paralı olsn alırım :)ne dress miş arkadaş
![]()
![]()
![]()
ben seti artısız giymeye razıyım yeterki çözülsün herşey