Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Sabredin
tombalacı yanlız sana söliyim biraz sizin de
hatanız var bi deneseydiniz milleti hemen heycana getirdiniz xD

arkadaşlar üyelik alıcaz bi daha ama oyunda bi sürü bug var zannetmeyin ki oyuna girer girmez canavar var kesicez 100 olucaz wedding dress alıcaz niye sun yok niye ben 100 değilim niye kımıldamıyoz neden dc yedim c9 aldım..... forumu kirletmeyin lütfen...............403 sayfa aynı şey....c9 aldıysan bekliceksin biraz sen c9 aldıysan herkes aldı ... oyuna girince kımıldamıyo o zamanda bekliceksin server kapalıp açılıncaya kadar sen kımıldamıyosan herkes aynı. SERVER açılıncada hemen üyelik alın sonra sadece bekleyin ! parola yanlış üyelikler aktif edilsin demeyin! 10dk içinde aktif oluyo zaten eğer açılır açılır almışsanız !!!! üyeliğimi aktif edin lütfen demeyin serverler açılınca zaten gm ler oyunda olur kimse topicle ilgilenmez!!! SERVER'e girmişseniz sağa sola tıkalmayın kimseye pm atmayın DC yersiniz !! chatten kimse yokmu S:A felan yazın gm ler ilgilenir GM yi bekleyin ZATEN mob henüz yok !!!.... mümkünse eu char açmayın çünkü skilleri problemli olabilir ... BU yazıyı okumadan oyuna giriş yapmayın LÜTFENNNNN!!!!!! herkese hayırlı akşamlar..... nick : elbistan

rapboy46 demiş ki:
oyun açık !!! tabi üyeliği olanlar turgay nerdesin extrme tuto hotelroom com ALL!!!!
Kanka geldim. Sabahki üyelikler hala duruosa girerim şimdi. Burdaysan bi cewap at knk. Sabahki üyelikler hala aktif mi ?

rapboy46 demiş ki:
sen mi girmeye çalışıyosun turgay DC yiyoz yaw !!! gir kımıldama
Hayır knk daha denemedim bi kaç işim var die biras sonra denicem. sabahki üyelikelr aktif mi hala ?

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt