Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
eed lv 1 oluo tekrar çıkıp girince. bn 9 lv oldum ironEyE mob çıkardı kestim 9 lv oldum attı girdim 1 lv ilk dogulan yerde :S

Oyundan Bir Kaç Resim Tap Taze xD

2 Kişi aynı moba dalabiliyor ve aynı exp alıyor.
Statlar Çalışıyor.
Ama oyundan attıktan sonra tekrar girdiginizde herşey sıfırlanıyor yani lv 1 exp 00.00 sp 0 statlar 0 vs.

turgay09 demiş ki:
eed lv 1 oluo tekrar çıkıp girince. bn 9 lv oldum ironEyE mob çıkardı kestim 9 lv oldum attı girdim 1 lv ilk dogulan yerde :S
o Bug değil db çökmesin diye ben onaylamadan dbye hiçkimsenin bilgisi kaydolmuyor. bi sorun çıktığında kaydı iptal etmek için yani o bug değil onu ben yaptım ilerde kaldırrım. Ayrıca ben pvp dedim canavar demedim.

tombalaci_46 demiş ki:
turgay09 demiş ki:
o Bug değil db çökmesin diye ben onaylamadan dbye hiçkimsenin bilgisi kaydolmuyor. bi sorun çıktığında kaydı iptal etmek için yani o bug değil onu ben yaptım ilerde kaldırrım. Ayrıca ben pvp dedim canavar demedim.
Birşey demedim ki :D sadece birisi sordu bnde eed öyle yaşadım dedim. ve tahmin ediyordum zaten onu bilerek yaptıgınızı. Düzeltilmesi için de bir istekde bulunmadım. Sizin bileceginiz iş orası.

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt