yav ilk önce oyunu bı görseydık nasıl bısey tadı varmı zevkı varmı talebe göre ucret koysaydın uyelıklere.ısmı sımdı bu daha ne gıbı farklılıgı var srodan bılmedne 5 tl uyelıkmı alacaz :uyku:

eminnn yaa 2 sn daha beklesen isinin can %5in altındaydı yaa :SS:S:S:S işallah baskası eksmez bide blader wardı bnden önce girerse ona yazar snden bi isi isderim :D

skyLion demiş ki:
tombalacı bıze bosuna ındırttı.hem paralı yapmıs hem anca kapanıp duruyor.daha dört dörtluk olmadıgı halde paralı yapması sacmalıktanda öteeeee :twisted:
kardeşim bi düşün Sen bir oyun kurdun silkroad knight fark edmes her neyse aylık senden 100Tl istiolar diyelim mesela Sn onu cebinden cıkarıp werirmisin Wersen bile en fazla 1 ay 2 ay 3. ay ben m*lmıyım dersin artık bn ödicem millet kulancak die biras konustuklarına dikkat et kimse zorlanmıyo oyunu oynanmayaa..

KahoQesMa demiş ki:
skyLion demiş ki:
tombalacı bıze bosuna ındırttı.hem paralı yapmıs hem anca kapanıp duruyor.daha dört dörtluk olmadıgı halde paralı yapması sacmalıktanda öteeeee :twisted:
kardeşim bi düşün Sen bir oyun kurdun silkroad knight fark edmes her neyse aylık senden 100Tl istiolar diyelim mesela Sn onu cebinden cıkarıp werirmisin Wersen bile en fazla 1 ay 2 ay 3. ay ben m*lmıyım dersin artık bn ödicem millet kulancak die biras konustuklarına dikkat et kimse zorlanmıyo oyunu oynanmayaa..
tabıkı yaparsan karsılıgı alacaksın benım sözum yok ona..ama daha bı göremedık nasıl bısey.daha bı tam oturmadı duzen.anca kapanıp acılıyor..destur bismıllah demeden paraya bınmesı dogrumu sence. bende tam olarak görseydım tam anlamıyla 100 tl basıp basılıcam buna..5 tl de gözum yok :thumbsup:

Yukarı Alt