inş cevap alırız ..NightStalker demiş ki:Server şu an betamı yani charlar daha sonra silinecekmi?
inş cevap alırız ..NightStalker demiş ki:Server şu an betamı yani charlar daha sonra silinecekmi?
skyLion demiş ki:bi dk sormak ıstedıgım bısey var.ilk zamanlarda alınan üyelikler iptal mı oldu? yoksa o üyelıkler kullanılablırmı
kardeşim bi düşün Sen bir oyun kurdun silkroad knight fark edmes her neyse aylık senden 100Tl istiolar diyelim mesela Sn onu cebinden cıkarıp werirmisin Wersen bile en fazla 1 ay 2 ay 3. ay ben m*lmıyım dersin artık bn ödicem millet kulancak die biras konustuklarına dikkat et kimse zorlanmıyo oyunu oynanmayaa..skyLion demiş ki:tombalacı bıze bosuna ındırttı.hem paralı yapmıs hem anca kapanıp duruyor.daha dört dörtluk olmadıgı halde paralı yapması sacmalıktanda öteeeee![]()
tabıkı yaparsan karsılıgı alacaksın benım sözum yok ona..ama daha bı göremedık nasıl bısey.daha bı tam oturmadı duzen.anca kapanıp acılıyor..destur bismıllah demeden paraya bınmesı dogrumu sence. bende tam olarak görseydım tam anlamıyla 100 tl basıp basılıcam buna..5 tl de gözum yokKahoQesMa demiş ki:kardeşim bi düşün Sen bir oyun kurdun silkroad knight fark edmes her neyse aylık senden 100Tl istiolar diyelim mesela Sn onu cebinden cıkarıp werirmisin Wersen bile en fazla 1 ay 2 ay 3. ay ben m*lmıyım dersin artık bn ödicem millet kulancak die biras konustuklarına dikkat et kimse zorlanmıyo oyunu oynanmayaa..skyLion demiş ki:tombalacı bıze bosuna ındırttı.hem paralı yapmıs hem anca kapanıp duruyor.daha dört dörtluk olmadıgı halde paralı yapması sacmalıktanda öteeeee![]()