Kayıt
16 Ağustos 2008
Mesajlar
2.027
Beğeniler
0
Şehir
Mimarlık
28.05.2010 12:04

Türk Telekom Arena'da Sıra 2. Makasın Montajında

29 Ekim'de tamamlanması planlanan Türk Telekom Arena inşaatı hızla devam ediyor.

Kaba inşaatın neredeyse tamamlandığı stadımızda iki parça halinde kaldırılıp montajlanan ilk çelik çatı makasının kaynağı tamamlandı. Kaynak tamamlandıktan sonra, makasın altındaki destek kuleleri de çekildi. Kısa süre içinde, 2. makasın da montaj ve kaynak süreci başlayacak.

Türk Telekom Arena ile ilgili tüm yeni haberler, Galatasaray Stat Komitesi Başkanı Işın Çelebi, Türk Telekom Arena Proje Müdürü Sarper Ünlü, Stat AŞ. Genel Müdürü Ebru Köksal, Türk Telekom Arena Operasyon Genel Müdürü Noel Jeffs ve stadımızda Loca ve VIP koltukların pazarlamasından sorumlu ISG Firmasının CEO'su Andrew Hampel ile gerçekleştirilen röportajlar Galatasaray Dergisi'nin Haziran-Temmuz sayısında Galatasaraylılar ile buluşacak.

Galatasaray Taraftarları için özel olarak zengin bir içerikle hazırladığımız "Türk Telekom Arena Dosyası" yeni stadımıza dair tüm soruları cevaplıyor.


 
Kayıt
16 Ağustos 2008
Mesajlar
2.027
Beğeniler
0
Şehir
Mimarlık
Türk Telekom Arena: 12 Temmuz 2010

Yapımı devam eden yeni stadımız Türk Telekom Arena'da hızla sona yaklaşılıyor.

-Prekast montajının tamamlandığı inşaatta prekast merdivenlerinin montajlarına devam ediliyor. Bu çalışmanın yanı sıra, merdiven boşluklarına yapılacak korkulukların da montajına başlandı ve bu çalışmayla ilgili bütün parçalar şantiyeye getirildi.

-Türk Telekom Arena inşaatında yapımına hız verilen bölümlerden birisi de çatı altyapısı. Stadımızda çatı destek kirişlerinin ara destek parçaları takılmaya başlandı ve çatı saçaklarının montajı devam ediyor. Aynı zamanda sahayı çim firmasına teslim etmek için saha içindeki vinçler son hızla çatı montajına devam ediyor.

-Yapım çalışmaları eş zamanlı olarak dış mekanlarda da devam ediyor. J blok olarak nitelendirilen vip otopark giriş çıkış tüneli tamamlandı ve bu bloğun dış cephe izolasyonlarına başlandı. Aslanlı Yol için de kazık çalışmaları başladı.

-Stat içinde ise tuvaletlerin ve büfelerin yapımı yoğun bir tempoda devam ediyor. Buna paralel olarak kale arkalarındaki restoran ve fast-food dükkanlarının yapımına başlandı.

FOTOĞRAFLAR


















 
Kayıt
16 Ağustos 2008
Mesajlar
2.027
Beğeniler
0
Şehir
Mimarlık
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kayıt
6 Haziran 2008
Mesajlar
4.529
Beğeniler
0
Şehir
TeXas
Türkiye'nin en modern stadı ve dünyanın en modern stadlarından biri olacak.Türk futboluna hayırlı olsun. 8)
 
Yukarı Alt