Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Zardock demiş ki:
okan ben bu gece midye / tuborg yapıcamda guild chatten muhabbet edicek adam yok lol
puahahhaaa tospa seni ueln deli güldürdün beni bende bira alıp geliyorum hacım guild chat rulezzzzzz sux client :D :D :D

midye dolma hacım en az 100 tane yerim öyle 3-5 midye ile birada içilmezki lüp lüp götürülecek off canım çekti harbiden :D

_EleCtrA_ demiş ki:
İçiçi olmasak burda olmayız Ama votkada rakip olurum isteyene :) Bira tartısılır :=)
votkadan rakip olabileceğinin sanmam sek aramolı fark etmez :mrgreen:

hardcore demiş ki:
Yilbasinda bira mi icilir... 8O :twisted:
JOHNNIE WALKER,J&B`m beni bekler ^^
viskiden sıkıyı yediğim için tercih etmiyorum :D
bide para yok :D tekila alcaktık gene ama para yetmedi :D

Mopneet

biz de arkadaşlarla sabahlıcamız için acıcaz yaş 16 ama bira ya başlıyoruz işte :D inşallah hiç biri başıma kalmaz kafayı bulmazlar:D

İstanbullalar midyeyi nerden biliyor :S

Ben İzmir'e özgü sanıyordum..

Demekki İzmir'liler oraya da götürmüşler :P

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
de get tospa seni sizin bi kumrularınız meşhur onunda burada yüzüne bakılmıyor sandviç olmuş güvercin pfff :D :P

extraloob demiş ki:
yılbaşı gecesi bende sargoş olabilirim...
Yılbaşı Extranın ki Yerinde Değil Anlaşılan Extra Fazl aİçme Derim o gece küfürler vb. laflar aleyhine işlenebilir :think:

Prada

extraloob demiş ki:
şaka mısın hacım herkes onaylamıştır tuborg'un efes'ten daha sert olduğunu bkz. önce tuborg kırmızı çıkmıştır ardından efes extra ve kırmızı açık ara fena çarpar :D

Eyvahlar olsun hacim 11 yillik aktif bira icicisine soylenirmi bu laf experim exper :santa: Tuborg fıçının neresi sert Allah aşkına 8O

Yukarı Alt