okan ben bu gece midye / tuborg yapıcamda guild chatten muhabbet edicek adam yok lol
benle mi kapisacaksin..._EleCtrA_ demiş ki:İçiçi olmasak burda olmayız Ama votkada rakip olurum isteyene :) Bira tartısılır :=)
puahahhaaa tospa seni ueln deli güldürdün beni bende bira alıp geliyorum hacım guild chat rulezzzzzz sux clientZardock demiş ki:okan ben bu gece midye / tuborg yapıcamda guild chatten muhabbet edicek adam yok lol
votkadan rakip olabileceğinin sanmam sek aramolı fark etmez_EleCtrA_ demiş ki:İçiçi olmasak burda olmayız Ama votkada rakip olurum isteyene :) Bira tartısılır :=)
viskiden sıkıyı yediğim için tercih etmiyorumhardcore demiş ki:Yilbasinda bira mi icilir...![]()
![]()
JOHNNIE WALKER,J&B`m beni bekler ^^
evet hacım Jack Daniels ile J.B'yi karşılaştırdığımızdapassion demiş ki:!Jack Daniels! Başka bişi içmem
abi sen hiç izmirde incir yedinmiextraloob demiş ki:de get tospa seni sizin bi kumrularınız meşhur onunda burada yüzüne bakılmıyor sandviç olmuş güvercin pfff![]()
![]()
Yılbaşı Extranın ki Yerinde Değil Anlaşılan Extra Fazl aİçme Derim o gece küfürler vb. laflar aleyhine işlenebilirextraloob demiş ki:yılbaşı gecesi bende sargoş olabilirim...
extraloob demiş ki:şaka mısın hacım herkes onaylamıştır tuborg'un efes'ten daha sert olduğunu bkz. önce tuborg kırmızı çıkmıştır ardından efes extra ve kırmızı açık ara fena çarpar![]()