A

Anonymous

Guest
-Resim Silinmiş.
Multimedya AŞ, Toshiba’nın yeni 3G cep telefonu olan TS705’i satışa sundu. TS705, iş ile eğlencenin kolayca birleştirilebileceği bir telefon. Kullanıcı bir yandan modem ve push e-posta işlevleri ile iş yaptığı kişilerle sürekli temas halinde kalabiliyor.
Bluetooth ve USB desteği ile ajanda ve randevular bilgisayarla kolayca senkronize edilebiliyor, ayrıca 3G özellikli bu telefonun dönebilen kullanışlı kamerası sayesinde görüntülü görüşmeler de yapılabiliyor.
Toshiba TS705 diğer yandan da yüksek ses kalitesi , entegre MP3 müzik çaları , ve hafıza kapasitesini genişleten microSD kart seçeneği ile TS705, çok sayıda parçayı depolayabileceğiniz mobil bir müzik kutusuna dönüşüyor.
Siyah, şık ve çizilmeyen yüzeye sahip olan TS705 , kavramanızı kolaylaştıran zarif bir tasarıma sahip. 262.000 renk TFT ekran eğlenceli uygulamalar için de çok elverişli. Gerçek renkleri ve detayları yakalayabileceğiniz 1,8 inçlik ekran, kaliteli 1,3 mega piksel kamera ile çekilen fotoğrafları veya videoları görüntülemenizi sağlıyor, dilerseniz bu fotoğraf ve videoları MMS ya da e-posta ile arkadaşlarınızla da paylaşabiliyorsunuz.
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kayıt
18 Temmuz 2007
Mesajlar
816
Beğeniler
0
Bilgi için sağa ol sanırım deneme modetör olmak istiyorsun bu tempoda gidersen helal olsunnn
 
Yukarı Alt