Takımı
Besiktas
Ordan ters tıkla indirdiğine klasöre git de ayrıca şu an seed ediyor sanırsam indirme bitmiş

Torrentten oyuna tıkla yukarıdaki durdura bas.Ondan sonra indirilenlerden dosyaları klasörde göster diyip yüklersin.

Torrentin indirmesi bitmiş artık sağ tıklayıp kaldır diyeceksin sonra daemon tools klasörün içindeki dosyayı görür.

Torrent bir paylaşam ortamı olduğu için sen dosyayı çekmeyi bitirdiğinde dosyayı başkaları için çekmede yardımcı oluyorsun upload ile devam eder yani seeders olmuş oluyorsun.

Dosyayı çekip 1 Upload hızı yapıp Delete çekenlere lanet olsun :mrgreen:

Deamon tools'la falan uğraşma iso dosyalarında direk winrarla klasöre çıkart öyle yükle.
Not:İndirdiğiniz dosyayı en az 2 saat seed yapın bencil olmayın :D

İstemsiz guldum :D bro o dosya indirilirken dahi 20 30 kb hizla gonderilir bu torrentin kuralidir gonderme hizini kisarasan sanada az gelir

UnDeFeateD demiş ki:
İstemsiz guldum :D bro o dosya indirilirken dahi 20 30 kb hizla gonderilir bu torrentin kuralidir gonderme hizini kisarasan sanada az gelir
O sadece mit. 8mb nette up yapmadığım halde 700-750 çekdiğimi biliyorum.

UnDeFeateD demiş ki:
karıştırmayalım upload hızı download hızını etkilemez aynı şekilde download da upload hızını etkilemez

ki torrent kullananlar olarak upload hızınıda düşürenleri kınıyoruz :mrgreen:

Seninki tam bencillik :D ben 600le cekerken 30 40la gonderiyorum hep :) upload etmezsen gondermeyen torrentlerde varmis bi yerde okudum eve geciyim link atarim :)

UnDeFeateD demiş ki:
Seninki tam bencillik :D ben 600le cekerken 30 40la gonderiyorum hep :) upload etmezsen gondermeyen torrentlerde varmis bi yerde okudum eve geciyim link atarim :)
Uploadı kapatmamın sebebi indirme yolumda upload diye bi seçeneğin olmaması yanlış anlaşılmasın :D .Format sonrası acil durumlarda torrentleri exe'ye çevirip arayüzle indiriyordum.

Yukarı Alt