Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Server
Aspendos
Takımı
Galatasaray
move <x> <y> - Belirtilen koordinatlara gider.

Bu komutu
move <-1920> <1840> gibi mi kullanıcaz ?

beyler bu program oyunda hotana gelince problem veriyor çünkü benim çarım dw(downhank) dayken problem yoqtu bu pro normal bi şekilde çalışıyordu ama hotana ışınlnıp pot alim derken htanda hata verdi.. ve kapandı.. sonra tekrar giriş yaptım girdim çarımı seçtim göster dedim.. warning hatası verdi yani retrun scrolla alakası yoq çünkü benim retrun scrollum ilk sırada üçüncü bölümdeydi :S

ya abiler ben daha dün yeni bir char aldım 91 level nuker saat 5 gibi felan aldım gittim ewe denedeim felan filan saat 5 ten gece 1 e kadar denedim almıor delirecem yeni aldıgım chara giremiorm ya pof torque denedim girdi ama charda return olmadıgı icin bi işe yaramadı off cıldıracam ya nasıl gircem ya girsem pre felan alacam xD

ya arkadaşlar dump dosyasını temizleyin diyorsunuz ama ya ben o dosyayı gormuyorum yada bende yok
bi yardımcı olun lütfen

SoulDealeR demiş ki:
Peki neden Return scroll istiyor ??? Acayip sinir bozucu ne güzel sonunda server a giricez diye seviniyodum bi baktım bu saçma sapan return sorunu çıktı :S:S :confused1:
Bu bir clientless programı. Pazar kurmak için tasarlanmış. Pazar kurması için townda olması gerekiyor doğal olarak return basması gerekiyor...

RapidLy demiş ki:
SoulDealeR demiş ki:
Peki neden Return scroll istiyor ??? Acayip sinir bozucu ne güzel sonunda server a giricez diye seviniyodum bi baktım bu saçma sapan return sorunu çıktı :S:S :confused1:
Bu bir clientless programı. Pazar kurmak için tasarlanmış. Pazar kurması için townda olması gerekiyor doğal olarak return basması gerekiyor...

bana anlamsız geldi, stall kurma ile ilgili bir kısmı yok programın :roll:

Bana kalırsa, Client'i başlatmak için bir teleport olayı gerekiyor, bunun için ilk oyuna giriş teleportunu kullanıyor; ama torque ilk oyuna giriş teleportunu clientlessta yapıyor, bu durumda return çekmeden client başlayamaz.

anlcn demiş ki:
YHA BEYLER BU BENDE HATA VERIYOR LUTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZZZZZZZ :( MSN ADRESIM mailto:[email protected] LUTFEN EKLEYIN YARDIM IÇIN !!!!!!!!!
herkese tek tek anlatacağız anlaşılan

Klasik Hatalar Ve Çözümleri ;

1-) You need a method of return to use this feature.If you thik this is a mistake,either teleport or relog.

Return Scroollar'ınızı bir araya toplayıp sayfa 1'de 1.sıranın 3.slotuna koymanız gerekmekte.Return Scrool'unuz yoksa alıp oraya koyacaksınız.

2-)Serverlar gelmeyebilir , bu durumda silkroaodonlin.net'e girin . Sonra tekrar deneyin.

3-) Client'inizin kesinlikle orjinal olması gerekiyor.

4-) Botlar ile birlikte çalışmıyor.

5-) Yukarıdakilerden farklı hatalar alanlar veya Disconnect alanlar http://www.dosya.tc/vcredist_x86.exe.html indirip kursunlar muhtemelen sorunları çözülecektir.

6-) Uygulama yapılandırması doğru olmadıgınıdan bu uygulama başlatılamadı.uygulamayı yeniden kurmak sorunu düzeltebilir. Bunun çözümünü bir üstteki maddede söylemiştim yine söyleyeyim ; http://www.dosya.tc/vcredist_x86.exe.html indirip kurun.

7-)Login ekranı dolmayanlar şunu yapsın sorun kalkar: WINDOWS/SYSTEM32/DRIVERS/ETC/Hosts buraya girin sonra Host dosyasini Not Defteri ile açın orda GNWTJoymax diye bişi yazar ve IP numarası olur... varsa onlari silin duzelicektir.. Gene Olmassa windows update yapıcaksınız...

uygulama yapılandrılması doğru olmadığından uygulama başlayamadı.uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir. diyor chare lütfen plz yardım edin bu programa ihtiyacım var.:(

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt