e bu program tabi ki illegal sence sro böyle bi program'a izin verir mi ?orkone35 demiş ki:bide bu program illegalmi illegalse char banlanabilir.
1-) Bendede çalışmıyoremc demiş ki:1) SROKing'i Clientless ile kullanamıyorum. Sroking'i açıp login olduktan sonra Swap to Client dediğimde karakterim tam gelecekken Silkroad kitlenip kalıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı ? Birisi Sroking'in Clientless ile çalıştığı söylemişti.
2) Swap to Client Tıkladığımızda Rumata Loader'ın çalışmasını sağlamamız mümkün mü veya Rumata Loader yardımıyla ekrana Client gelse Rumata yan Çar kasarken çok faydalı oluyor.
3) Clientless Stall , Exchange kabul etme veya Exchange atmak gibi bir Plug-in var mı ?
4) Virus yok , içindeki bütün *.exe ve *.dll dosyalarını tek tek virustotalde tarattım temiz çıktı.
Fakat Kullanıcı adımızı ve şifremizi programın kendisine yazıyoruz. Bu durumda program kendi belirlediği bir mail adresine şifrelerimizi gönderip göndermediğimizi nerden bileceğiz. Varsayım üzerine konuşuyorum.(KESİN DEĞİLDİR) Eğer ki Böyle bir şey var ise Virustotal tespit edebilir miydi ?
CheckPoint_ demiş ki:please put this file in your Silkroad folder,this will help reduce the risk of being banned die bi hata verior nasıl düzelticem
srocu15 demiş ki:uygulama yapılandırılması doğru olmadığından bu uygulama başlamadı uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir diyor bu ne demek oluyor cevap lütfen nerde hata yaptım ben
SilkErrSender.exe değiştir diyor ne demek oluyor
Vistada çalışıyor mu?JasonWalker demiş ki:[Torque] SRO Clientless - Daha profesyonel bir clientless!
Torque Clientless ile öncekinden daha kolay kullanılabilen ve çok daha farklı özelliklere sahip olan bir clientless imkanına sahip olabilirsiniz.
- İndir -
http://rapidshare.com/files/243072928/TorqueClientless_2.0a-www.extraloob.com.rar
- Kullanım -Kod:Rar Şifresi : www.extraloob.com
- İndirdiğiniz bütün dosyaları Silkroad klasörüne atın.
- SilkErrSender.exe 'nin adını değiştirin.
- Dump klasörünü temizleyin.
- Main Settings -
![]()
- Char Settings -
![]()
- Chat Settings -
![]()
- Server Stats -
![]()
- Komutlar -
invite <playername> - Party'e adam davet eder.
leave - party'den çıkar.
trace <playername> - Belirtilen kişiye trace atar.
untrace - Trace yapmayı bırakır.
move <x> <y> - Belirtilen koordinatlara gider.
sit - yere oturur.
zerk - Zerk kullanır.
XER0 demiş ki:Bilgisayarda Silkroad olması zorunlu mu ?