Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
BeRK3 demiş ki:
ban oranı var mı????
Ban oranı nedir diye sorsaydın bir cevap verebilirdim lakin böyle bir soruya nasıl bir cevap verilir bilemedim :popcorn:

bulutaslan demiş ki:
Kemalist Hocam Giriyorum clientless'e alıyorum sonra girmesi için swap yapıyorum tekrar...yukleme alanında kalıyor bunu nasıl çözerim yardım eder misin..?
Baştan deneyeceksin.

badmad demiş ki:
Arkadaslar program gayet ii yalnız oyunu acıo now loadıng ekranında donup kalıo yaw nolur bı bılgı verın bunun hakkında ne yapmalıyım ?
Baştan deneyeceksin.

wantedlegend demiş ki:
bişe sorucam bu torque i bot ile kullanmak mümkünmü mesela sroking ile çalısırmı??
Çalışır lakin büyük ihtimal donar.

raulbravokan demiş ki:
Loading Geliyor ve loading ilermiyor yardım lütfen
Baştan deneyeceksin.

Kemalist , Hacım bu programdan beni niye haberdar etmedin plvl charlarım farm yapıyor sbot yüzünden vallahi dün gece aklıma geldi kullanmaya başladım takır takır 0 gap plvl oh :D
Bunca emek boşa gitti şimdiye 3. buff ı alırdım :D

Chara gırıyor selecet dıyorum swamp dedıgımde retun bılmem bısey dıyor sorunum ney:)

Sorun bumu ?
1-) You need a method of return to use this feature.If you thik this is a mistake,either teleport or relog.

Return Scroollar'ınızı bir araya toplayıp sayfa 1'de 1.sıranın 3.slotuna koymanız gerekmekte.

Alıntı.

huseyin1905 demiş ki:
bakarmısınız bi bende serverlar gelmiyor programı açtığım zaman :?
sronun sıtesıne gır olmassa sroyu ac lısteye bak sonra cık srodan tekrar programı dene olması lazım...

ya beyler napıcam simdi ya kardes bu hata client disconnet ??????????????? giriyorum to client diyom açılıyor tam gircekten ekran gidiyor client disconnet yazıyor ne olabilir

programı çalıştırmak, kurmak vb. için ilk mesaja bakmanız (bakıpta görmeniz) yeterli.

Rar Pass:

Kod:
www.extraloob.com

beyler bi yardım edin kulanım için herşeyi yaptım torqueye tıklıyorum diyorki:uygulama yapısı doğru deil yeniden yükleyiniz vs. yardım ediiin:(

yha bnde sorun cıkarıyor snn dediqin her şeyi yaptm ama olmuo aLn hatayıda koyayım bna yardımcı olun...
Uyqulama yapılandırması doğru olmadığından, bu uygulama başlayamadı. Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir. Diyor ama 3 kere yükledm qene olmadı lütfen bi yardım

atinsan demiş ki:
yha bnde sorun cıkarıyor snn dediqin her şeyi yaptm ama olmuo aLn hatayıda koyayım bna yardımcı olun...
Uyqulama yapılandırması doğru olmadığından, bu uygulama başlayamadı. Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir. Diyor ama 3 kere yükledm qene olmadı lütfen bi yardım

6-) Uygulama yapılandırması doğru olmadıgınıdan bu uygulama başlatılamadı.uygulamayı yeniden kurmak sorunu düzeltebilir. Bunun çözümünü bir üstteki maddede söylemiştim yine söyleyeyim ; http://www.dosya.tc/vcredist_x86.exe.html indirip kurun.

Bunu indir

program bağlandıktan sonra char seçimini yapar yapmaz windows programın çalışmasını durduruyor. nedeni ne olabilir ?

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt