Mopneet

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
![]() |
Anlamadım,Anlamadık ?djercan788 demiş ki:
Hacım genel problemlein için bana ulaşırsan %100 çözüm bulurum.Adminler çok yoğun iş temposunda çalışıyorlar.Anlayışınız için teşekkürler.cezasoft demiş ki:Arkadaş artık sitede kasıltı bi işlerin yürüdüğünü düşünmeey başlicam artık !!!
3 tane msj attım, 2 kere şikayet ettim insan bi döner bişey der ¿
Biz her hangi bir virüse rastlamadık , haliyle konunun yayında kalmasındada her hangi bir sakınca görmüyorum.cezasoft demiş ki:Arkadaş artık sitede kasıltı bi işlerin yürüdüğünü düşünmeey başlicam artık !!!
Abi bunlar virüs değil mi acaba? Eğet değil ise geri taşıyayım konuyu izninle.Kemalist demiş ki:Biz her hangi bir virüse rastlamadık , haliyle konunun yayında kalmasındada her hangi bir sakınca görmüyorum.cezasoft demiş ki:Arkadaş artık sitede kasıltı bi işlerin yürüdüğünü düşünmeey başlicam artık !!!
değil , autoit ile yazıldığından ve kodların çalınmasına karşı korunduğundan böyle gözüküyor.NiNCaSu demiş ki:Abi bunlar virüs değil mi acaba? Eğet değil ise geri taşıyayım konuyu izninle.Kemalist demiş ki:Biz her hangi bir virüse rastlamadık , haliyle konunun yayında kalmasındada her hangi bir sakınca görmüyorum.cezasoft demiş ki:Arkadaş artık sitede kasıltı bi işlerin yürüdüğünü düşünmeey başlicam artık !!!