Jangana daha yeni ayağımı basmıştım ilk partymdi ve unique kestik. %15 exp geldi :starving:
S SameyanZeva Kayıt 2 Mayıs 2011 Mesajlar 656 Beğeniler 0 Şehir Kırıkkale 20 Mayıs 2011 #1 Jangana daha yeni ayağımı basmıştım ilk partymdi ve unique kestik. %15 exp geldi
A altanoski Kayıt 5 Eylül 2008 Mesajlar 69 Beğeniler 0 20 Mayıs 2011 #2 Tebrikler devamını bekleriz :)
sarkolata Kayıt 15 Temmuz 2009 Mesajlar 9.023 Beğeniler 254 Takımı Galatasaray 21 Mayıs 2011 #3 Camp8 hep dolu mu oluyor ya
S SameyanZeva Kayıt 2 Mayıs 2011 Mesajlar 656 Beğeniler 0 Şehir Kırıkkale 21 Mayıs 2011 #5 altanoski demiş ki: Tebrikler devamını bekleriz :) Daha fazla görüntüle... Teşekkürler. sarkoLata demiş ki: Camp8 hep dolu mu oluyor ya Daha fazla görüntüle... Yani çok olmasada dolu gibi, sen ben varız. Kasıyoruz :) altanoski demiş ki: Tebrikler devamını bekleriz :) Daha fazla görüntüle... Teşekkürler :)
altanoski demiş ki: Tebrikler devamını bekleriz :) Daha fazla görüntüle... Teşekkürler. sarkoLata demiş ki: Camp8 hep dolu mu oluyor ya Daha fazla görüntüle... Yani çok olmasada dolu gibi, sen ben varız. Kasıyoruz :) altanoski demiş ki: Tebrikler devamını bekleriz :) Daha fazla görüntüle... Teşekkürler :)
sarkolata Kayıt 15 Temmuz 2009 Mesajlar 9.023 Beğeniler 254 Takımı Galatasaray 21 Mayıs 2011 #6 SameyanZeva demiş ki: altanoski demiş ki: Tebrikler devamını bekleriz :) Daha fazla görüntüle... Teşekkürler. sarkoLata demiş ki: Camp8 hep dolu mu oluyor ya Daha fazla görüntüle... Yani çok olmasada dolu gibi, sen ben varız. Kasıyoruz :) altanoski demiş ki: Tebrikler devamını bekleriz :) Daha fazla görüntüle... Teşekkürler :) Daha fazla görüntüle... Pt ile c8 geçmeyi düşünüyorum ama doluluktan dolayı biraz isteksizim :)
SameyanZeva demiş ki: altanoski demiş ki: Tebrikler devamını bekleriz :) Daha fazla görüntüle... Teşekkürler. sarkoLata demiş ki: Camp8 hep dolu mu oluyor ya Daha fazla görüntüle... Yani çok olmasada dolu gibi, sen ben varız. Kasıyoruz :) altanoski demiş ki: Tebrikler devamını bekleriz :) Daha fazla görüntüle... Teşekkürler :) Daha fazla görüntüle... Pt ile c8 geçmeyi düşünüyorum ama doluluktan dolayı biraz isteksizim :)
S SameyanZeva Kayıt 2 Mayıs 2011 Mesajlar 656 Beğeniler 0 Şehir Kırıkkale 21 Mayıs 2011 #7 Dolu olması doğaldır siz yinede party nizle geçin. Hatta benide alın
sarkolata Kayıt 15 Temmuz 2009 Mesajlar 9.023 Beğeniler 254 Takımı Galatasaray 21 Mayıs 2011 #8 SameyanZeva demiş ki: Dolu olması doğaldır siz yinede party nizle geçin. Hatta benide alın Daha fazla görüntüle... Az biraz korkuyoruz da ban yemekten Ama partyle gelsek oraya ağlatırızı campı
SameyanZeva demiş ki: Dolu olması doğaldır siz yinede party nizle geçin. Hatta benide alın Daha fazla görüntüle... Az biraz korkuyoruz da ban yemekten Ama partyle gelsek oraya ağlatırızı campı
S SameyanZeva Kayıt 2 Mayıs 2011 Mesajlar 656 Beğeniler 0 Şehir Kırıkkale 21 Mayıs 2011 #9 sarkoLata demiş ki: SameyanZeva demiş ki: Dolu olması doğaldır siz yinede party nizle geçin. Hatta benide alın Daha fazla görüntüle... Az biraz korkuyoruz da ban yemekten Ama partyle gelsek oraya ağlatırızı campı Daha fazla görüntüle... Sıkıntı yok ya oynamaktan zevk al.
sarkoLata demiş ki: SameyanZeva demiş ki: Dolu olması doğaldır siz yinede party nizle geçin. Hatta benide alın Daha fazla görüntüle... Az biraz korkuyoruz da ban yemekten Ama partyle gelsek oraya ağlatırızı campı Daha fazla görüntüle... Sıkıntı yok ya oynamaktan zevk al.