Ben ilk başta thief oldum ama arkadaslarım hunter olunca bende hunter olayım dedim ama olmadım bir türlü yardım lazım^^
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
yok çıkmıyor tıklıyorum evet hayır geliyor evet diyorum alttaki yazı cıkıyor

kardeş tam olarak bilmiyorum fakat konsiyede kayıtlı itemin varsa değişmiyor olabilir alttaki yazıya bakılırsa ..

bende ilk baş öyle zannettim 2 item vardı çektim onları ama gene aynı sw job durumu hunterler daha fazla

Takımı
Galatasaray
zoradam0 demiş ki:
bende ilk baş öyle zannettim 2 item vardı çektim onları ama gene aynı sw job durumu hunterler daha fazla
O yüzden olamıyorsun demek ki :thumbsup: Yanlış da olabilir :lol:

whitedie demiş ki:
Onla alakalı değil job skill actıysan thiefın kapat...
:)
Nasıl kapatıcaz curst heart göreviyle değil heralde :mrgreen: Bende oyundan bir arkadaştan duyduğuma göre Jangan'daki Thieflik'in yanında yeni bir npc varmış ordan çıkılıyor dediler ama ne kadar doğru bilemem daha denemedim.

Ne saçmalamışsınız be amma güldüm :D:D Sorunun sebebi şu: yere düşen specal goods boxları toplayıp kaçakçıya vermişsin ve teslim almamışsın. Hesabında bütün çarlara gir ve kaçakçıya gidip uzlaşma sağla de. Black stoneleri al ve tekrar kaçakçıya tıklayıp jobu yarıda bıraka tıkla :thumbsup:

Resimde ne yazıyo arkadaşlar tamamlanmamış konsiye yatırımı var yazıyo hala niye görevlere takmış durumdasınız?

The47

Bilgiliyim
UnDeFeateD demiş ki:
Resimde ne yazıyo arkadaşlar tamamlanmamış konsiye yatırımı var yazıyo hala niye görevlere takmış durumdasınız?
105lvl de sp farm yapıp görev açıkken meslekten çıkmaya çalışmamışsın belli. neyse iyi forumlar bişey demiyorum.

Yukarı Alt