Icerige atla
Extraloob

Thiefken Tg :D

· 8 Yanıt · 1.2K görüntüleme
E
emeqLi_b0w OP ⭐ 18y
Bir Trader vardi full star onu ararken banditin ordaydım tg çıktı içeri girip bakiyim dedim ama geldiğimde canı yarılamıştı bende maksat yeşillik olsun diye siteye koyim dedim 😆 😁

8 Yanıt
N
NovemBer ⭐ 18y
İYi Şanslısın 😄
P
Presence ⭐ 19y
bence bu uniqelere bi sınırlama olsun belli lwller belirlenen uniqeleri kessin 90 lw herif cerberus veya tiger girl kesio fitil oluorum onalra xD
C
carwen ⭐ 18y
bence bu uniqelere bi sınırlama olsun belli lwller belirlenen uniqeleri kessin 90 lw herif cerberus veya tiger girl kesio fitil oluorum onalra xD

Çok saçma... ☕
P
PHR34|< ⭐ 18y

Çok saçma... ☕

Aynen O Zaman Ornek 30 A Kadar T.g Kesse Adama Full Som-sUN Bısıler Ayarlar Gönder Gelsın Tabı Delı Edıyolar Adamı O Ayrı
B
BøBa ⭐ 19y
adamin fantazisi belki TG abi özgür bir platformda özgürce her mobu kesebilme özgürlüğü işte daha ne istiyorsun =) adam o kadar kasmiş etmiş emeğinin karşilğini zevk yaparak aliyor (botla olsada emek bence 😄 )
Z
Zeratul ⭐ 18y
snde 90 ol snde tg de fantazi yap dmi ama ^^
K
Kai ⭐ 18y

Sende 90 lvl olunca anlarsın,adamların başka işleri olmuyor,servere kendını duyurmak istiyor.90 lvl farmı bitmiş bi char uniq/meslek/pwp yapar genelde,en cazip olanı unique 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: