Aynen Bro ^^sunephe43 demiş ki:Şimdi 2 tane şık seçiyoruz dimi Hunter-Tihef diye. Hunter kervanda çekebiliyo yani trader diye bişey kalmadı ortada.

Aynen Bro ^^sunephe43 demiş ki:Şimdi 2 tane şık seçiyoruz dimi Hunter-Tihef diye. Hunter kervanda çekebiliyo yani trader diye bişey kalmadı ortada.
gorkem8181 demiş ki:ciddiyim bi yardım edin ya tiefım ama görevı alamıyorum 5.secenegı dedıgınız npcdeyım alla allaaaaaa
S > Job > 1. Seçenek ekle onu Skill Bar'a ve tıkla çıkacak hemen karşınaWaTCHMaN demiş ki:bu job hayvanları nerde yav bulamadım kaç dk dır çıldıracam :S
ceza 7 gün sanırım bizden birisi thief olmus yanlışlıkla çımaya deneyince 7 gun cezalı oalcaksın demiş :) cıktımı bilmiyorumextraloob demiş ki:var çıkıyorsun ama ceza alıyorsun herhalde 3 gün giremiyorsun falan bende çıkmayı denemedim ama öyle yazıyor.
Eğer post kasmak istiyorsanız lütfen bu alanı kullanınız; viewforum.php?f=654 Bu alanda istediğiniz gibi saçmalayabilirsiniz!Dragao demiş ki:kusura bakmayın 20 msj a ulasmam gerekıyor![]()
![]()
rank kasmak player kesmekle olmuyor benim anlattıgımdan başka yolu yokGNR demiş ki:ceza 7 gün sanırım bizden birisi thief olmus yanlışlıkla çımaya deneyince 7 gun cezalı oalcaksın demiş :) cıktımı bilmiyorumextraloob demiş ki:var çıkıyorsun ama ceza alıyorsun herhalde 3 gün giremiyorsun falan bende çıkmayı denemedim ama öyle yazıyor.
Rank kasmak isteyenler : Player öldürsün bol bol kapışın olseniz dahi rank artıyor
Lvl kasmak isteyenler : Npc'den questleri yapın
semmex demiş ki:rank geriye doğrumu kasılıyor ? :S
EhLi_KeyF demiş ki:rank kasmak player kesmekle olmuyor benim anlattıgımdan başka yolu yokGNR demiş ki:ceza 7 gün sanırım bizden birisi thief olmus yanlışlıkla çımaya deneyince 7 gun cezalı oalcaksın demiş :) cıktımı bilmiyorumextraloob demiş ki:var çıkıyorsun ama ceza alıyorsun herhalde 3 gün giremiyorsun falan bende çıkmayı denemedim ama öyle yazıyor.
Rank kasmak isteyenler : Player öldürsün bol bol kapışın olseniz dahi rank artıyor
hadi ya nasıl oldu da biz samarın önünde rank 10 oldukEhLi_KeyF demiş ki:rank kasmak player kesmekle olmuyor benim anlattıgımdan başka yolu yokGNR demiş ki:ceza 7 gün sanırım bizden birisi thief olmus yanlışlıkla çımaya deneyince 7 gun cezalı oalcaksın demiş :) cıktımı bilmiyorumextraloob demiş ki:var çıkıyorsun ama ceza alıyorsun herhalde 3 gün giremiyorsun falan bende çıkmayı denemedim ama öyle yazıyor.