Xperyon
Bilgiliyim
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
![]() |
Arwen kutsasa yeterli benim içintenpanter demiş ki:En üstteki benim için bir hazine :)
Hemde Hobbit'in bütün şarkılarıymış gerçekten güzel bir hediye oldu benim için![]()
Manwë seni kutsasın![]()
Bu önerini göze alıp dinlememe kararı alıyorumAlkaryon demiş ki:Vay Orta Dünya'cılar siziBen de Felagund olarak katılıyorum yarışmaya. Filmden aldığım heyecanı azaltmamak için dinlemiyorum böyle şeyleri, sadece videoblogları izledim. Filmde duymak daha zevkli olacak.
Galadriel varkenMelkor demiş ki:Arwen kutsasa yeterli benim içintenpanter demiş ki:En üstteki benim için bir hazine :)
Hemde Hobbit'in bütün şarkılarıymış gerçekten güzel bir hediye oldu benim için![]()
Manwë seni kutsasın![]()
![]()
![]()
bu adam ağzının tadını biliyorZippy demiş ki:Galadriel varken![]()
Adam adeta roman'ı yaşıyorAlkaryon demiş ki:Yalnız, Galadriel kardeşim oluyor gençler^^
Duygusuzz demiş ki:bu adam ağzının tadını biliyorZippy demiş ki:Galadriel varken![]()
![]()
Sen tanıyorsun hacı bak bunlar hala tanımamış melkoru tanıtalım bi ufaktantenpanter demiş ki:Koskoca Melkor Arwenide alır haremine Galadrielide alır size mi sorcak AçıkMertKorkusuz.
Ötekilerde İman Power var ondan alıyorlartenpanter demiş ki:O ejderhalar, o balroglar yazık oldu hepsini öyle muhteşem varlıklar nasılda yenilir aklım almıyor :(
Irıspı çıcığı Eru.Melkor demiş ki:Ötekilerde İman Power var ondan alıyorlartenpanter demiş ki:O ejderhalar, o balroglar yazık oldu hepsini öyle muhteşem varlıklar nasılda yenilir aklım almıyor :(![]()