Kayıt
4 Eylül 2007
Mesajlar
410
Beğeniler
0
Özürlü çocuğun yaşama sevinci işte. Anca kendinden düşük lvl ları ve tg yada uri kesebilir. Kullandığım tabir için özür diliyorum. Ama oyunda harbi deli etti beni bu herif. İşi gücü düşük lvl kesmek, vs ye karışmak, yüksek lvlara hidden blade atıp kaçmak vb. Kaç defa uyardım. Uyardığım için geldi bir de bana daldı.(Kesemedi tabi) ExL da yazcam yaptıklarını falan deyince, bende yazarım dedi. Hal bu ki ben birşey yapmadım. Ama yapmadığım şeyleri görmek isterim gsyasin. Yaptığın hareketlere bir son vermezsen ciddiyim oyunda kabusun olurum!
 
Kayıt
4 Eylül 2007
Mesajlar
410
Beğeniler
0
gsyasin demiş ki:
Edited by Polgara
Terbiye sınırlarını aşma! Milletin derdi evet beni gerdi. Türkleri senin yüzünden sevmiyorlar işte. Ben mesajımın arkasındayım, düzeltmem çünkü haklıyım. Ama sen düzeltmezsen Mod. arkadaşlar düzeltirler eminim..
 
Kayıt
4 Eylül 2007
Mesajlar
410
Beğeniler
0
Polgara demiş ki:
Hypnos demiş ki:
Bir tg için Yazık .. Konu'yu yetkili kişiler kilitleyebilirmi arkadaş küfür etmişde.
Görmemiştim tamamdır + konuyu yanlış anlamışız , gsyasin de hakediyor tatili :byes:
Oh ya adalet yerini buldu ya. Başka birşey istemiyorum. Aklandım ya o da yeter ^^
 
Kayıt
4 Eylül 2007
Mesajlar
410
Beğeniler
0
s4p1k demiş ki:
lan suçlu sensin ezig bota koyarken yakalam seni görürsün
seninle polemiğe giremicem abisi tamam mı. ezik diyorsun ama 86 lvl sın ve 1 lvl altından tek yiyorsun bu 1. kendi lvl ın da kimseyi kesemiyorsun bu 2. millete ana bacı sövüyorsun bu da 3. evet bot kullanıyorum. ama sitede bot kullanmayan pek az kişi vardır. hepsini mi şikayet etçeksin. nese hadi 2. üyeliğinde birazdn süresiz ban yer. :wink1:
 
Yukarı Alt