- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Testere 6 da Amanda bu sefer bizi korkutacak yepyeni oyunlar hazırlayacak jigsaw örneğin buhar odası kapanan oda gibi birçok yeni oyun var. Testere serisi pazara çıktığında bu yana gişede yapımcılarına gayet iyi hasılat elde etti yapımcı şirket bu serinin daha fazla kullanılmasından yana değil son olarak Testere 7, Testere 8, ve Testere 9 un çekimlerinden sonra seriye son verecekler. Yayınlanan son faragmanda kahramanımızı zorlu bir sınav bekliyor. Rus ruletinden esinlenerek hazırlanan 6 kilişilik bir döner düzenek içerisine hapseden jigsaw bu sefer kahramanımızdan kendi kanını feda ederek arkadaşlarını kurtarmasını istiyor.

Gösterim Tarihi:23 Ekim 2009 (Türkiye)

http://www.saw6film.com/ 2. Fragmanı burdan izleyebilirsiniz

burdan izleyebilirsiniz videoyu süper bi video çok dehşet olcak bu bölüm sitede okuduğuma göre film testere 9 a kadar devam edicek 9. da finalmiş :=)

bu bölümde sanırım testerenin büyük oyunu ortaya çıkıyor 4.bölümde hatırlarsanız sonunda bir kaset çıkıyor bu kasedi dinleyenler herkes herşeyin bitcegini sanıcak ama haala aranızdayım öldüm diye herşeyin bitceginimi sandınız oyun yeni başlıyor diodu

en büyük tuzagı bu jigsaw yada amanda yaşıyor 2sinden biri galiba ama galiba amanda yaşıycak ve testerinin oyununu devam ettircek

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
SAW I hayranı olarak diğerlerini hiç beğenmemiştim 4-5 izlemedim bile lakin bunu görünce izleyeyim bari ekim'e kadar.

Yukarı Alt