Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Abi okudum yorumlari da sanirim benim masaustunden daha hizli ve de muzik kalitesi en ust seviyedeymis her telefondan iyiymis

Takımı
Besiktas
Wax Whine demiş ki:
Abi okudum yorumlari da sanirim benim masaustunden daha hizli ve de muzik kalitesi en ust seviyedeymis her telefondan iyiymis
senin pc sro nasıl çalıştırıyor :D

Takımı
Besiktas
Wax Whine demiş ki:

Senin Masaüstünden hızlı makara: Evet Hızlı. Sen Müzik Dinliyorum falan yazınca önerdim telefonu Kullanıyorum Onur Ne Ne İphone 4s Ne samsung galaxy s3 HTC Olsun seçeceğin telefon

hacım sana bi cep amfisi lazım.. ama piyasada hazırını bulamayabilirsin. zamanında kendim elyapımı bişey yapmıştım seste sınır yok 30 kademe ses ayarı olan mp3te 7-8. seviyeden yukarı çıkamıyodum. 10. seviyeden yukarı çıkınca kulaklık boğuluyodu o derece güçlüydü.

şeması bu ben kibrit kutusu büyüklüğünde yapmıştım ve 3.7v telefon bataryası ile beslemiştim herhangi bir nokia şarj aleti ile şarj ediyodum 1 hafta bitmiyodu şarzı.. kendin yapamasanda tanıdığın elektronikçi varsa yaptır kullan derim :)
şeması bu;

entegre: TDA 2822M

http://www.st.com/internet/com/TECHNICA ... 000134.pdf

Xenas

UnDeFeateD demiş ki:
hacım sana bi cep amfisi lazım.. ama piyasada hazırını bulamayabilirsin. zamanında kendim elyapımı bişey yapmıştım seste sınır yok 30 kademe ses ayarı olan mp3te 7-8. seviyeden yukarı çıkamıyodum. 10. seviyeden yukarı çıkınca kulaklık boğuluyodu o derece güçlüydü.

şeması bu ben kibrit kutusu büyüklüğünde yapmıştım ve 3.7v telefon bataryası ile beslemiştim herhangi bir nokia şarj aleti ile şarj ediyodum 1 hafta bitmiyodu şarzı.. kendin yapamasanda tanıdığın elektronikçi varsa yaptır kullan derim :)
şeması bu;

entegre: TDA 2822M

http://www.st.com/internet/com/TECHNICA ... 000134.pdf
oha adam direk projeyi vermiş sana bro alkis: alkis: :oldie:

dişina bir güzel kaplat çelik kaplama al ohh süper bro biggrint1

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Ben yine arada kaldim yahu. Bu kez XL mi XE mi? XLnin ekrani daha buyuk kamerasi daha iyi daha uzun omurlu pili daha buyuk dahili hafizasi varmis ama su durum var xl'ye hafiza karti takilamiyor xe'de daha fazla piksel var cift cekirdek falan.
http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilasti ... nsation-XL
Suradan bakip fikir verebilir misiniz :? :/

Takımı
Galatasaray
Ne kadar beklemen gerekiyorsa bekle, yemenden içmenden kıs, s3 al. :D

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Gercekten haklisiniz ama inanin beni cekmiyor samsung ya :D
Kiz arkadasimin israri ile zaten bu telefona isindim. Agah abi onerdi cidden ilk basta soguk geldi telefon ama elime alinca mukemmel hissettim su telefonu. 8mp kamerasi kocaman ekrani hizli dokunmatigi internet hizinin yuksekligi hic donmadan yutubedan metallica full concert izledim yahu :D

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
sarkoLata demiş ki:
Helal olsun :thumbsup: HTC kahpedir , kullanıcılarını en çok öttüren cep telefonu şirketidir.S3'e rakip olarak daha yeni HTC One X'i çıkardı şimdi de HTC One X Plus'ı çıkartmaya hazırlanıyor.Bunun yanı sıra satış politikasına göre güncelleme çıkartır.Telefonları gereksiz pahalıdır ve bağımsız geliştiricileri S2-S3'e göre çok daha azdır.Android telefon alacaksan kesinlikle Samsung alman kesinlikle S2 veya S3 alman gerekiyor.En basitinden samsung'un ulaştığı satış rakamlarına bak :nod:

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Kemalist demiş ki:
sarkoLata demiş ki:
Helal olsun :thumbsup: HTC kahpedir , kullanıcılarını en çok öttüren cep telefonu şirketidir.S3'e rakip olarak daha yeni HTC One X'i çıkardı şimdi de HTC One X Plus'ı çıkartmaya hazırlanıyor.Bunun yanı sıra satış politikasına göre güncelleme çıkartır.Telefonları gereksiz pahalıdır ve bağımsız geliştiricileri S2-S3'e göre çok daha azdır.Android telefon alacaksan kesinlikle Samsung alman kesinlikle S2 veya S3 alman gerekiyor.En basitinden samsung'un ulaştığı satış rakamlarına bak :nod:

Hacim dedigim gibi samsung beni gercekten cekmiyor hosuma gitmiyor telefon ya sorun bende sanirim herkes memnun ustelik. :roll:

Takımı
Besiktas
Htcye pahalı demek çok saçma geliyor fiyatları çok yüksek değil çok tırt telefonlarıda yok bazı kişilere tasarımları baya güzel geliyor onlarda alıyor zaten htc one x harika bir telefon ama s3 kadar iyi olmadığı için plusu çıkartacaklar bu arada nokia symbia ile öldü dedik dedik bu ne :D

Yukarı Alt