nerdn indiriosun ?deepblue224 demiş ki:kafayı yicem o zaman bende bi sorun war resetde attm modeme 0,01 kb 1kb falan ne bu kağnı hızıyla ya Confused siz gene dua edin bende nie öle Crying or Very sad
ya torrenttende denedm flashgetten de inrdm aynı Crying or Very sad ne yapmam lazm Crying or Very sadnoname144 demiş ki:nerdn indiriosun ?deepblue224 demiş ki:kafayı yicem o zaman bende bi sorun war resetde attm modeme 0,01 kb 1kb falan ne bu kağnı hızıyla ya Confused siz gene dua edin bende nie öle Crying or Very sad
DarkHero demiş ki:ya sabır sabahın 11 inden beri bekliyorum daha %45 tam 8 saat oldu elinsafff
sona kalan dona kalıyo hacım 1 hafta öncesinden indirmek vardı hata yaptık bizdeepblue224 demiş ki:DarkHero demiş ki:ya sabır sabahın 11 inden beri bekliyorum daha %45 tam 8 saat oldu elinsafff
ben onada razıyım Crying or Very sad Crying or Very sad onu indirirken internet tamamen kesilio Evil or Very Mad Crying or Very sad nie böle hep ben hep ben Crying or Very sad
ya kassaydm bgn 53 olcaktm Evil or Very Mad Crying or Very sad Crying or Very sad cd ye çektrdm hata oldu arkda tatile gitti kaldm öle ortada Crying or Very sad indrcez artk 1 kb hızla ne iş bu Crying or Very sadnoname144 demiş ki:sabitlenen linklerden indr ben şu an oyundaım alexander da oynuom
DarkHero demiş ki:yaw bide o kadar bekledim hala da bekliorum bitince dosya bozuk felan derse berserker moduna geçerim heralde Evil or Very Mad