Arkadaşlar böyle bi sorunla karşılaşıp çözüm bulan varsa burada paylaşırsa sevinirim.
Teşekkürler
![]() |
güvenlik duvarı ve antivirüsü kapatıp denedim olmuyor.hanry006 demiş ki:Güvenlık duvarın Engelliyor %90. Pc ye res at vede Yönetici Olarak Çalıştırmayı Dene
+1piemde demiş ki:Karşı tarafın bilgisayarına bağlanırken böyle bir şey oluyorsa, bağlanacağın kişinin bilgisayarı izin vermiyordur
banavurma demiş ki:benimde teamviewer'la alakalı bir sorum var. başka konu başlığı açmadan buradan sorayım dedim.
ben kendi evimde 7/24 açık bilgisayarımda s-bot ile çarlarımı kasıyorum. Ancak yaz boyunca sürekli şehir dışında olmam gerektiği için teamviewer kullanarak dizüstü bilgisayarımla oyunlara müdahele edebiliyorum. Problem oyunu botla veya botsuz başlattığım zaman ıd ve şifre kısmına ne normal nede ekran klavyesi ile şifre ve id girememem, yada mouse'un oyun ekranda açıkken çalışmaması.
Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim....
banavurma demiş ki:benimde teamviewer'la alakalı bir sorum var. başka konu başlığı açmadan buradan sorayım dedim.
ben kendi evimde 7/24 açık bilgisayarımda s-bot ile çarlarımı kasıyorum. Ancak yaz boyunca sürekli şehir dışında olmam gerektiği için teamviewer kullanarak dizüstü bilgisayarımla oyunlara müdahele edebiliyorum. Problem oyunu botla veya botsuz başlattığım zaman ıd ve şifre kısmına ne normal nede ekran klavyesi ile şifre ve id girememem, yada mouse'un oyun ekranda açıkken çalışmaması.
Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim....