Server
Flora
Takımı
Galatasaray
hemen sat hiç bekleme, daha sonra gold satarsın paraya döner veya gold ile item dizersin +7 çakarsın ezik halinden kurtulursun :D :P

bize de düşecek mi bir sun yaa :(

extraloob demiş ki:
hemen sat hiç bekleme, daha sonra gold satarsın paraya döner veya gold ile item dizersin +7 çakarsın ezik halinden kurtulursun :D :P

bekliyorum daha oyunda bi grup var hepsi o adam icin alcak happynest mı ne adamın adı uyuyomus aksamı beklıom zengın adamlar 6 bil dicem pesını bırakmazlar alırlar garantı hepsı toplanır alır almazlarsa kendılerı bılır acarım bı xbow kasarım :D ustunde immortal 6 si hazır 300 silk ordan :D

HurRicanEmJ demiş ki:
extraloob demiş ki:

bekliyorum daha oyunda bi grup var hepsi o adam icin alcak happynest mı ne adamın adı uyuyomus aksamı beklıom zengın adamlar 6 bil dicem pesını bırakmazlar alırlar garantı hepsı toplanır alır almazlarsa kendılerı bılır acarım bı xbow kasarım :D

heç xbow elinde sun uniqe-pvp Machine :D

LilBoosie demiş ki:
HurRicanEmJ demiş ki:
extraloob demiş ki:

bekliyorum daha oyunda bi grup var hepsi o adam icin alcak happynest mı ne adamın adı uyuyomus aksamı beklıom zengın adamlar 6 bil dicem pesını bırakmazlar alırlar garantı hepsı toplanır alır almazlarsa kendılerı bılır acarım bı xbow kasarım :D

heç xbow elinde sun uniqe-pvp Machine :D

aynen kardesim :D

Yukarı Alt