Kayıt
19 Haziran 2009
Mesajlar
196
Beğeniler
0
Turkcell Süper Ligi şampiyonu Bursaspor`da futbolcular ve teknik heyet tatile giderken taraftarlarda pasaportlarını hazırlamaya başladı.


Şampiyon olarak Şampiyonlar Ligi`ne direk katılmaya hak kazanan Bursaspor`un ateşli taraftar grubu Teksas, Türkiye`ye Avrupa`da başarıyla temsil etmeye hazırlanıyor. Birçok kritik maçta yaptığı görsel şovlar ve tezahüratlar ile UEFA Başkanı Platini`nin bile dikkatini çeken Bursasporlu taraftarlar pasaportları hazırlamaya koyuldu. Futbolcuların tatil yaptığı bir dönemde Avrupa maçları öncesi psaport hazırlama telaşına düşen Bursasporlu taraftarlar, Yeşil Beyazlı takımı gurbette de yalnız bırakmayacak.

YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ
Teksaslı Taraftarlar Derneği Başkan Yardımcısı Recep Kurtuluş, Bursaspor`un maçlarını kutuplarda oynasa bile takımı yalnız bırakmayacaklarını belirterek, “Tüm Türkiye emin olsun ki, Şampiyonlar Ligi`nde Bursaspor’umuzu ülkemizi terinin son damlasına kadar temsil edecek ve formasında bulundurduğu Türk bayrağının hakkını sonuna kadar verecektir. Bundan bütün Türkiye emin olabilir. Bizler pasaportlarımızı hazırlıyoruz. Bursaspor`u, Türkiye`de iç saha ve deplasmanda desteklediğimiz gibi yurt dışında nerede olursa olsun yanlız bırakmayacağız. Ermenistan gibi birçok kritik maçta Teksas`ı tüm Türkiye`ye gösterdik. Şampiyonlar Ligi`nde de taraftar üzerine düşeni yapacaktır” dedi.
 
Yukarı Alt