Cevap bekliyorum. 

![]() |
O dediğin daha fazla hatırlatır.Mojito demiş ki:cevabı bende öğrenmek istiyorsanonu ....... yaparken düşün![]()
İranlı noldu kanka?ironEyE demiş ki:O dediğin daha fazla hatırlatır.Mojito demiş ki:cevabı bende öğrenmek istiyorsanonu ....... yaparken düşün![]()
Ya aslında artık sevmediğime hatta benden ayrıldığına dair mutluyum ama nedense takıntı yaptım, benden ayrıldığından beri düzgünce uyuyamıyorum hep onu düşünüyorum. Hem nefret ediyorum hemde bana geri dönmesini istiyorum.Çok garip işler bunlar.![]()
Gerçekten sende bir problem varfrityus demiş ki:Tokatla
valla onur sana iş yaramıyorWax Whine demiş ki:Wcde ishal oldugunu her yana sicrattigini dusun 2dk surmez takintin
Ben daha bunu unutmadım lan, sen kızı asla unutamazsınŞimdi siz benim bu nicki nasıl bulduğumu biliyor musunuz? Bir gün ablam.........
valla bende bunu diyecektim ayıp olur diye demedimWax Whine demiş ki:Wcde ishal oldugunu her yana sicrattigini dusun 2dk surmez takintin
Bi kere o hikaye "şimdi ben 2. sınıftayken..." diye başlıyor.sarkoLata demiş ki:Ben daha bunu unutmadım lan, sen kızı asla unutamazsınŞimdi siz benim bu nicki nasıl bulduğumu biliyor musunuz? Bir gün ablam.........![]()
Yapmayın böyle şakalar lütfen...ironEyE demiş ki:Bi kere o hikaye "şimdi ben 2. sınıftayken..." diye başlıyor.sarkoLata demiş ki:Ben daha bunu unutmadım lan, sen kızı asla unutamazsınŞimdi siz benim bu nicki nasıl bulduğumu biliyor musunuz? Bir gün ablam.........![]()
![]()