asdf li topic yazacagıma biraz uzatttım. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Madjesuswan demiş ki:Bize ne?
Net_Warrior demiş ki:birşey degil Wink
aga avatarını degıstırsen dıyorum adamın ruhunu bozuyor buscreamadle demiş ki:Ara sıra oluyor öyle şeyler hele birde unique keserken oyundan atması hepten koyar insana. Jesusum gel msn'e seni ilgilendiren birkaç şey söyleyeyim sana popcorn
aksam rüyana girmez la bu korkmaLord_Rings demiş ki:aga avatarını degıstırsen dıyorum adamın ruhunu bozuyor buscreamadle demiş ki:Ara sıra oluyor öyle şeyler hele birde unique keserken oyundan atması hepten koyar insana. Jesusum gel msn'e seni ilgilendiren birkaç şey söyleyeyim sana popcorn
bi acayip bi avatar kendi şahsi görüşüdür biz karışmayalımrallici33 demiş ki:aksam rüyana girmez la bu korkmaLord_Rings demiş ki:aga avatarını degıstırsen dıyorum adamın ruhunu bozuyor buscreamadle demiş ki:Ara sıra oluyor öyle şeyler hele birde unique keserken oyundan atması hepten koyar insana. Jesusum gel msn'e seni ilgilendiren birkaç şey söyleyeyim sana popcorn