Önemli değil kardeşim...Yanlışda anlaşılmadın...
StarkDrache demiş ki:Vatanın Öyle Ya Kökenin?SKYWALKER demiş ki:ben milliyetci bi insan degilim kardesim daha oncede soyledıgım gıbı vatanım bnm gorusume saygı duyulan yerdır alnımın terıyle kazandıgım ekmegı hıc bır dalavera olmadan rahatca yıyebıldgım yerdır muzık=vatan ya da muzık>vatan yorumunu hıc bır zamn yapmadım yazdıgım seyde deLoneLyWaLker demiş ki:SKYWALKER sonuçta senin zevkin kimse bir şey diyemez.Senin insiyatifine bağlı bir durum. Sadece bir sorum var.Nasıl bir müzikki vatanının önüne geçebiliyor....
son cümleni iyi anlamadım ama şunu kastettin sanırsam ...
Ülkene hakaret eden grubumı dinlemekmi saplandığın çukurdan çıkarak senison cumlemde gayet acıktı senın anladıgın gıbı degıl dunyada sadece turk ırkı yasasın dıgerlerı ölsün diye hareket edersek saplandıgn cukurdan cıkamassn
ayrıca suna da emın ol kı sana anlatılan tarıhın en fazla %2si dogru o da sadece yapılan antlasmalarn ıcerıklerı hıc bır ordu savas durumunda hıcte masum degıldır
![]()
+9999999999999999999 !!!StarkDrache demiş ki:Arkadaşlar Bu Grubu Dinleyip Dinlememek Kişinin Zevkine Bağlı Yanlız Şunu Sölemek İsterim .
Artık Milliyetçi Dersin Demessin O Senin Biliceğin İş Düşüncene Saygı Gösteririm Ama Başta Söleyem Kemalistim !
Köpeklerle Türkleri ( Kökenin ) Aynı Kefeye Koyup Şarkı Söyleyen Konserlerinin Girişinde ; Türkler ve Köpekler Giremez Yazan Bu Grubu Dinlemek Türk Halkına , Türk Halkı İçin Türkiye İçin Şehit Olmuşlara Ve Olucaklara Saygısızlıktır !
+Rep elamnıdır reel sayılar :)SleepWalkeR demiş ki:+9999999999999999999 !!!StarkDrache demiş ki:Arkadaşlar Bu Grubu Dinleyip Dinlememek Kişinin Zevkine Bağlı Yanlız Şunu Sölemek İsterim .
Artık Milliyetçi Dersin Demessin O Senin Biliceğin İş Düşüncene Saygı Gösteririm Ama Başta Söleyem Kemalistim !
Köpeklerle Türkleri ( Kökenin ) Aynı Kefeye Koyup Şarkı Söyleyen Konserlerinin Girişinde ; Türkler ve Köpekler Giremez Yazan Bu Grubu Dinlemek Türk Halkına , Türk Halkı İçin Türkiye İçin Şehit Olmuşlara Ve Olucaklara Saygısızlıktır !
milliyetcilik yapan onlar bizim yaptığımız tepki göstermek...NighTwaLkeR demiş ki:neden silkroad ya da rock metal fan club forumunda milliyetcilik yapılır anlamam muzıktır bu herkesın zevkı sıyası gorusu farklıdır ben kalkıpta soad hastasıyım desem dovucek gbı bır topıc acmıssın soad hayranı olmamama ragmen kınıyorum senı![]()
RideTheLightning demiş ki:Bundan 3 sene önce 12 yaşımdayken ben de az çok SOAD dinlerdim. Biri birşey dediğinde ben müziğini dinlerim gerisine bakmam derdim.
Ama 13 yaşımdan sonra müzikleri ve yaptıkları iş, savundukları şey bana tamamiyle saçma saçma saçma ve saçma gelmeye başladı ^^
Ve bence hiç bir grup/sanatçı bir milletin milli değerlerini küçümseyecek lekeleyecek işler yapmamalı, bunu yapmaya hakkı yoktur.