arkadaşlar bu grubu dinleyen var mı şahsen asla dinlemem türklere hakaret eden bir grubu
ben milliyetci bi insan degilim kardesim daha oncede soyledıgım gıbı vatanım bnm gorusume saygı duyulan yerdır alnımın terıyle kazandıgım ekmegı hıc bır dalavera olmadan rahatca yıyebıldgım yerdır muzık=vatan ya da muzık>vatan yorumunu hıc bır zamn yapmadım yazdıgım seyde deLoneLyWaLker demiş ki:SKYWALKER sonuçta senin zevkin kimse bir şey diyemez.Senin insiyatifine bağlı bir durum. Sadece bir sorum var.Nasıl bir müzikki vatanının önüne geçebiliyor....
son cümleni iyi anlamadım ama şunu kastettin sanırsam ...
Ülkene hakaret eden grubumı dinlemekmi saplandığın çukurdan çıkarak seni
Soru sordum vatanla müziği kıyasladın demedim....SKYWALKER demiş ki:ben milliyetci bi insan degilim kardesim daha oncede soyledıgım gıbı vatanım bnm gorusume saygı duyulan yerdır alnımın terıyle kazandıgım ekmegı hıc bır dalavera olmadan rahatca yıyebıldgım yerdır muzık=vatan ya da muzık>vatan yorumunu hıc bır zamn yapmadım yazdıgım seyde deLoneLyWaLker demiş ki:SKYWALKER sonuçta senin zevkin kimse bir şey diyemez.Senin insiyatifine bağlı bir durum. Sadece bir sorum var.Nasıl bir müzikki vatanının önüne geçebiliyor....
Ülkene hakaret eden grubumı dinlemekmi saplandığın çukurdan çıkarak senison cumlemde gayet acıktı senın anladıgın gıbı degıl dunyada sadece turk ırkı yasasın dıgerlerı ölsün diye hareket edersek saplandıgn cukurdan cıkamassn
ayrıca suna da emın ol kı sana anlatılan tarıhın en fazla %2si dogru o da sadece yapılan antlasmalarn ıcerıklerı hıc bır ordu savas durumunda hıcte masum degıldır
![]()
Vatanın Öyle Ya Kökenin?SKYWALKER demiş ki:ben milliyetci bi insan degilim kardesim daha oncede soyledıgım gıbı vatanım bnm gorusume saygı duyulan yerdır alnımın terıyle kazandıgım ekmegı hıc bır dalavera olmadan rahatca yıyebıldgım yerdır muzık=vatan ya da muzık>vatan yorumunu hıc bır zamn yapmadım yazdıgım seyde deLoneLyWaLker demiş ki:SKYWALKER sonuçta senin zevkin kimse bir şey diyemez.Senin insiyatifine bağlı bir durum. Sadece bir sorum var.Nasıl bir müzikki vatanının önüne geçebiliyor....
Ülkene hakaret eden grubumı dinlemekmi saplandığın çukurdan çıkarak senison cumlemde gayet acıktı senın anladıgın gıbı degıl dunyada sadece turk ırkı yasasın dıgerlerı ölsün diye hareket edersek saplandıgn cukurdan cıkamassn
ayrıca suna da emın ol kı sana anlatılan tarıhın en fazla %2si dogru o da sadece yapılan antlasmalarn ıcerıklerı hıc bır ordu savas durumunda hıcte masum degıldır
![]()
+1SKYWALKER demiş ki:ben milliyetci bi insan degilim kardesim daha oncede soyledıgım gıbı vatanım bnm gorusume saygı duyulan yerdır alnımın terıyle kazandıgım ekmegı hıc bır dalavera olmadan rahatca yıyebıldgım yerdır muzık=vatan ya da muzık>vatan yorumunu hıc bır zamn yapmadım yazdıgım seyde deLoneLyWaLker demiş ki:SKYWALKER sonuçta senin zevkin kimse bir şey diyemez.Senin insiyatifine bağlı bir durum. Sadece bir sorum var.Nasıl bir müzikki vatanının önüne geçebiliyor....
![]()
eger vatanım benı ben oldugum,dınledıgım muzık ıcın dıslıyorsa bı ahmet kaya bı grup yorum dınleynce kurtce sarkı dınleynce terorıst oluyorsam evet muzık vatandan ustundur ...LoneLyWaLker demiş ki:Soru sordum vatanla müziği kıyasladın demedim....SKYWALKER demiş ki:ben milliyetci bi insan degilim kardesim daha oncede soyledıgım gıbı vatanım bnm gorusume saygı duyulan yerdır alnımın terıyle kazandıgım ekmegı hıc bır dalavera olmadan rahatca yıyebıldgım yerdır muzık=vatan ya da muzık>vatan yorumunu hıc bır zamn yapmadım yazdıgım seyde deLoneLyWaLker demiş ki:SKYWALKER sonuçta senin zevkin kimse bir şey diyemez.Senin insiyatifine bağlı bir durum. Sadece bir sorum var.Nasıl bir müzikki vatanının önüne geçebiliyor....
![]()
Alnının teriyle doyduğun yerdir VATAN.Alnının teriyle doyduğun yerde sana hakaret edenleri severek dinlemenmidir doğru olan.Yoksa protesto edip dinlemenmidir
Ve bu topicin saplandığın çukurla alakası nedir.Soada karşı olmak sadece biz varız demek değildir bunun çukurla mukurla alakası yoktur
Yüzde %2 si yazık değilmi bunca emeğe yokmu bu vatan uğrunda dökülen kanlar .Yalanmı seyit onbaşı ,yalanmı şehitkamil ,yalanmı nenehatun.Yalanmı tarihimiz...
Bu işin milliyetçilikle alakası nedir.Herkes vatanını sever.Burda dünyaya gelmişsindir.Burda doymuşsundur burda yaşıyosundur.Bildiğin herşey bu vatandadır.Ve ben bu vatanda bu toprakta bu atalara sahip olduğum için o kadar gurur duyuyorumki...
Atana hakaret eden sana hakaret eden bayrağına hakaret eden sana KÖPEK diyen grubu dinlerken utanmıyormusun...
Laflarım sana değil yanlış anlaşılmasın.
Sorumu tekrarlıyorum...
Müziği vatanının önünde tutabilrmisin....
+1StarkDrache demiş ki:Bu Kadar Gereksiz Bir Grup İçin Bu Kadar Çok Yorum Yapmak Bile Gereksiz !!!