EmmaW

melo geçmiş olsun
darısı diğer bug yapanların başına

darısı diğer bug yapanların başına

Alexander Mahone demiş ki:Öyle böbürlenerek bahsetmek, burnu yüksekte olmak kötü şeylerdir.
Allahın sopası yok.
Fakirin halinden anlayın.
Piyasadan' bir şey alamaz oldum ona buna elixir satarak 1b yaptım . 90 lvl bi eşya alıcam adam 450m istiyo... Buyur burdan yak
PS: Keşke herkesteki para 1b ' ye çekilse.
PS2:Aramıza hoşgeldin.
Başkalarına da sattım 25'den.jVardin demiş ki:Alexander Mahone demiş ki:Öyle böbürlenerek bahsetmek, burnu yüksekte olmak kötü şeylerdir.
Allahın sopası yok.
Piyasadan' bir şey alamaz oldum ona buna elixir satarak 1b yaptım . 90 lvl bi eşya alıcam adam 450m istiyo... Buyur burdan yak
ona buna degil, bana satarak yaptın o parayı![]()
Ps : piyasanın tavan yapmasının sebebi sanırım benim özellikle elixir piyasasının![]()
napıyım ya çok eli açığmdır![]()
![]()
benim kadar aldılar mı ? yapma şimdiiiii yeme beniiAlexander Mahone demiş ki:Başkalarına da sattım 25'den.jVardin demiş ki:Alexander Mahone demiş ki:Öyle böbürlenerek bahsetmek, burnu yüksekte olmak kötü şeylerdir.
Allahın sopası yok.
ona buna degil, bana satarak yaptın o parayı![]()
Ps : piyasanın tavan yapmasının sebebi sanırım benim özellikle elixir piyasasının![]()
napıyım ya çok eli açığmdır![]()
![]()
ironEyE demiş ki:Daha bitmedi param.Şu anda 1b var 4b GM verecek 5b de keremin borcu var toplamda eder 10b gene iyi para.![]()
Ahahahahah vay be demek 5b borcun varjVardin demiş ki:ironEyE demiş ki:Daha bitmedi param.Şu anda 1b var 4b GM verecek 5b de keremin borcu var toplamda eder 10b gene iyi para.![]()
Neden her yerde bunu soylüyosun?.
Tamam arkadaş borcumuz borçturda exl'e yansıtmaya gerek yok![]()
alırken NO PROBLEM diyorToxicated demiş ki:Ahahahahah vay be demek 5b borcun varjVardin demiş ki:ironEyE demiş ki:Daha bitmedi param.Şu anda 1b var 4b GM verecek 5b de keremin borcu var toplamda eder 10b gene iyi para.![]()
Neden her yerde bunu soylüyosun?.
Tamam arkadaş borcumuz borçturda exl'e yansıtmaya gerek yok![]()
![]()
![]()
Kerem 'in 5b borcu oldugunu mu ?ironEyE demiş ki:Peki daha söylemem.
Zaten heryerde aklımıza getiriyorsun Kerem 'in 5b borcu oldugunuironEyE demiş ki:Söylemem işte.![]()
Boyle olmayacak melih yaw.Toxicated demiş ki:Zaten heryerde aklımıza getiriyorsun Kerem 'in 5b borcu oldugunuironEyE demiş ki:Söylemem işte.![]()
![]()
Netice deil o notice bugu demen lazımdıironEyE demiş ki:Haticeye değil neticeye bakmak lazım.![]()
Emre67380 demiş ki:Netice deil o notice bugu demen lazımdıironEyE demiş ki:Haticeye değil neticeye bakmak lazım.![]()
![]()