Kayıt
1 Mayıs 2008
Mesajlar
2.971
Beğeniler
15
Şehir
Istanbul inş yakında kaçabiliriz xd
Takımı
Seçiniz...
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.


Resimde gördüğünüz Ecsro V.i.p( 100 FF Fire-Pacheon-Cold ve 71 Glavier 2 Account) swsro(vip)serverinde takaslıktır.Accountun içinde çar olması mühim değildir.Account olsun yeterli yada 50 TL'ye satılıktır.Duyrulur.Bana topic altından ulaşabilirsiniz.
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kayıt
30 Aralık 2008
Mesajlar
38
Beğeniler
0
la bir benim charınla birile takas yapmadın ya uğraştıryon beni :Q
 

Wax Whine

.NET
Kayıt
9 Eylül 2007
Mesajlar
17.595
Beğeniler
30
Şehir
Bağdat Caddesi / İST.
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
ip adreslerinden mesajlarına kayıt olduğu maillere çoğu şeye baktım uyuşmuyor.
:wink1: gülücüğünü bana karşı kullanmayı kes nefret ediyorum^^
 
Kayıt
30 Aralık 2008
Mesajlar
38
Beğeniler
0
kardeşim tammda üstümüze hiç bişi yokken iftiralar atılıyor yok ben scammermişim yok ben vip4ever mişim zaten bu vıp acout charı alacam diye 89 lvl bower charım gitti halamı ben scamerrim bak bir daha sölüyorum ben ne scammerim nede ööle bişi szi yokken biz vardık burda!... bundan sonra zaten yapılacaksa!...bakın isro redsea serverindada var benim nickim ordanda char satışlarında bulundum ve takasda bulundum... burada acıklama gereği duydum çünkü işftira atmek o kolay bişi değil arkasından neler cıkacak tahmin bile edemezsiniz he bu arada öle bişi varsa adıma scammerlik!.. pttkarşısı no:4 karapürçek/sakarya işte size acık adresim biri gelsin adıma scammer desin gelsin...evli barklı adamız böle laflar koyuyor 26 yaşında bi adamla 15 yaşında bir adamı bir tutmayın ok kendinize gelin iftira atmayın kimseye manager sen görmüyormusun sitedende neler olduğunu neden bir açıklama gereği duymuyonda yazdıklarımı siliyorsun!...
 
Kayıt
25 Eylül 2008
Mesajlar
97
Beğeniler
0
arkadaşlar efendy54 gerçekten güvenilir birisi kimse scammer filan demesin onunla 1-2 kez iş yaptım 2sindede hiçbir sakatlık yoktur adam çok güvenilirdir :wink1:
 
Yukarı Alt