wala olamas bole bısı :D ahahha
B blandedd Kayıt 7 Mayıs 2007 Mesajlar 24 Beğeniler 0 27 Aralık 2008 #21 wala olamas bole bısı ahahha
S SiNoPLeEe Kayıt 15 Kasım 2008 Mesajlar 508 Beğeniler 0 Şehir SRoKoLik 5 Ocak 2009 #24 o resmi görmüştüm güzel ama böle saçma bi yaalan şeytanın aklına gelmez
T thedark Kayıt 20 Ağustos 2007 Mesajlar 433 Beğeniler 0 Şehir Private Silkroad 24 Ocak 2009 #26 zuha adamın babası 4. kattan düşüyo vede hala yaşıyo yuh be Helal 9 canlı Kedi Gibi Maşallah koptum yaa
zuha adamın babası 4. kattan düşüyo vede hala yaşıyo yuh be Helal 9 canlı Kedi Gibi Maşallah koptum yaa
B Bloodia Kayıt 10 Mart 2008 Mesajlar 544 Beğeniler 0 Şehir Extraloob 26 Ocak 2009 #28 Streetwise demiş ki: Bu oyun herkesin,gözünü kör etmiş.Ne biçim iş ya,adam part'den atılmamak için,babasının balkondan düşütüğünü söylüyor yazık hemde çok yazık... :| Daha fazla görüntüle... Oyunu oynayan küçük yaş kitlesi yüzünden bu halde bence oyun . Haklısın bu sözünle ne yazıkki :|
Streetwise demiş ki: Bu oyun herkesin,gözünü kör etmiş.Ne biçim iş ya,adam part'den atılmamak için,babasının balkondan düşütüğünü söylüyor yazık hemde çok yazık... :| Daha fazla görüntüle... Oyunu oynayan küçük yaş kitlesi yüzünden bu halde bence oyun . Haklısın bu sözünle ne yazıkki :|