ya yeni media cıktı dıe yırtıorm kendımı kesın cıkmıs olmalı cıkmasa böyle yapması ımkansız ya bulun arkadaslar arastırın gözünüzü seviym mal oldum oyunsuzluktan ya :S

tombalacının sitesinden ogrendigime gore su an

login server : online
game server : offline

gme server online olunca oyuna girebilcez

nese: nese: nese: nese: nese: nese:

Takımı
Galatasaray
Pitiless demiş ki:
ya yeni media cıktı dıe yırtıorm kendımı kesın cıkmıs olmalı cıkmasa böyle yapması ımkansız ya bulun arkadaslar arastırın gözünüzü seviym mal oldum oyunsuzluktan ya :S
çık dışarı biraz gez. saçmalamayı da bırak. Media falan çıkmadı. çıktıda bilmiyoruz gibi bir olay da yok.

SarkoLata demiş ki:
Pitiless demiş ki:
çık dışarı biraz gez. saçmalamayı da bırak. Media falan çıkmadı. çıktıda bilmiyoruz gibi bir olay da yok.

sendenmi biliom dısarı cıkıp gezmeyi bos konusma yine admin abilerin kurtaramaz seni busefer

yok kardes ben hayatta kavga cıkarmam bu apaci moderator cevresi cok ıyı oldugu ıcın böyle elını kolunu sallaya sallaya rahat konusablıo ama ben onu yakın zamanda ziyarete gidecem ozamanda kurtarsın moderator kankaları

Takımı
Galatasaray
benim burda moderatör kankam falan yok beni kurtaracak biri de yok gittin topic açtın gene kimse bir şey demedi burası bir forum burda düzen gerekir kimse elini kolunu sallayarak gezemez yaptığın yorumda hayır varmı ki konuşuyorsun diğer sefer kolay yırtmıştın ben uyaramam seni ama hatanı gören biri illa uyarır :wink1:

Swsro 1

Game Server: online

Swsro 2
Game Server: offline

Mysro
Game Server:online

Sjsro Old

Sjsro New

Alayı acık bi Sw2 kapalı aglıcam ya summer2: summer2: summer2: summer2:

İyiki bir uyelik aldım ya :S

Swsro2 updating
25-06-10
SW2 is in checking , its need about 2 days or more
why ?
1. change the server host to fix the lag
2. update swsro2
3. new maps
4. new skills
5. new mobs
6. and more
......just pay attention here.

En az 2 gun daha ounayamıyoruz hayırlı olsun...

kaynak: http://srokey.com/index/

Not:Ozur dilerim tarihe bakmamısım :S dikkate almayınız

Kod:
Beyler Analmıyormusunu ? burası muhabbet topic'i değil geyiklerinizi muhabbet topicinde yapnızı !

burda o bilgiler yayınlanmaz yayınlanırsada yanlıştır server açılınca başlıkta kapalı yazan yer değiştirilip açık yazıcaktır ben oynamadıgım halde sizler için takip ediyorum merak etmeyin ^^

Yukarı Alt