![]() |
EmmaW. demiş ki:lütfen update hariç konuşmalarımız Buradan yapalım
update ile ilgili ise server açılırsa normal bir insanın uyanmasına göre gece 3-4 gibi açılabilir tabi gm uyanınca direk serverı açarsa ama gm istekli kapalı tutmuyor sanırım önceki mesajlarda bildirildiği gibi hostta problem varmış
zortt demiş ki:süper imza dayanamadım muhaharabdor2889 demiş ki:beyler bir halt var bunun işinde ama neyse ecsroda kapalı siteside kapalı sunworldde kapalı siteside kapalı bunların ikisi birşey karıştırıo ama kim bilir.Bu çinlilerden korkulur.![]()
![]()
![]()
Ben face yaydımrabdor2889 demiş ki:zortt demiş ki:süper imza dayanamadım muhaharabdor2889 demiş ki:beyler bir halt var bunun işinde ama neyse ecsroda kapalı siteside kapalı sunworldde kapalı siteside kapalı bunların ikisi birşey karıştırıo ama kim bilir.Bu çinlilerden korkulur.![]()
![]()
![]()
![]()
Görevim lfakat geç verdiğim için özür dilerim.sample demiş ki:eyw haber için sağoL Lag 0 olursa süper olcak
Bu türkçe ile guilde değil oyuna girerken id pw yanlış yazmıyor musun?ahmetammar demiş ki:Kerem ߀N Kinq Guilde Alsana ߀ni Yeniden :))