biz çok duyduk o sağlam kaynakları 1 gün derler 3 günde açılır 1 saat derler 7 saat de açılır derler derler

Dostum bu GM in hiçbir zaman işi kesin olmaz.Yarın der 2 hafta sonra açar.Saat 10da açarım der saat 15 de açar... Daha tam söylediği anda açtığı görelmedi GM in ki ben swsro1 in ilk çinli olmayan oyuncusuyum düşünki nasıl biliyorum işi...

ironEyE demiş ki:
Dostum bu GM in hiçbir zaman işi kesin olmaz.Yarın der 2 hafta sonra açar.Saat 10da açarım der saat 15 de açar... Daha tam söylediği anda açtığı görelmedi GM in ki ben swsro1 in ilk çinli olmayan oyuncusuyum düşünki nasıl biliyorum işi...

GM' nin sözündeki kesin olan şey nedir biliyomusunuz? Dediği saatte KESİN açılmaz.

sample ben 21.00 dan önce açılır dedım hiç bişey yağmadı sen o güzel kafanı yorma

annem1212 demiş ki:
sample ben 21.00 dan önce açılır dedım hiç bişey yağmadı sen o güzel kafanı yorma
sana laf atan oldumu 1 saate açılır diyen arkadaşa diyorum ki bak gör açılmıcak :curtain:

1) Ben sana laf atmadım.
2)Orda belirtmen gerekirde kime söylediğini açıklık getirmen gerekiyordu.
3)Ne derdin varsa Ö.m at daha iyi olur.

1.ortamı germe
2. anlayan anladı bir sen anlamadın
Şurda Swnin açılmasını bekliyoruz sinirini bozma adamın Zaten gitti pazar günüm

EmmaW

beyler burası muhabbet topic'i değil server ile ilgili update vb. konuların konuşulduğu topic lütfen böyle muhabbetleri msnden/pmden yapın

Yukarı Alt