Açılır AçılırKerem Ozturk demiş ki:Umarım..EmmaW. demiş ki:klasik gm halleriswsro gm i hep böyledir ama üzülmeyin elbet açılır oyun ^^
![]()

Açılır AçılırKerem Ozturk demiş ki:Umarım..EmmaW. demiş ki:klasik gm halleriswsro gm i hep böyledir ama üzülmeyin elbet açılır oyun ^^
![]()
ei sen istedim Kurtların yeni bölümde Abdül Başkanı vuracakmı ?Kerem Ozturk demiş ki:istediğin herşeyi konuşabilirsin bro. tartışma olmadığı sürece.Bey0n3 demiş ki:pff bu server 1 hafta daha yok sölemesi eski tecrübelerime dayanarak konuşuorm
Ps: burda istediğimiz her şeyi konuşabiliomuyuz ?![]()
![]()
Polatlar yetişecek olan olacak gibime geliyor , yada Başkanı rehin alıp dışarı çıkmasına izin isteyecek ve alacak kaçacak.Bey0n3 demiş ki:ei sen istedim Kurtların yeni bölümde Abdül Başkanı vuracakmı ?Kerem Ozturk demiş ki:istediğin herşeyi konuşabilirsin bro. tartışma olmadığı sürece.Bey0n3 demiş ki:pff bu server 1 hafta daha yok sölemesi eski tecrübelerime dayanarak konuşuorm
Ps: burda istediğimiz her şeyi konuşabiliomuyuz ?![]()
![]()
![]()
Melo abi?ironEyE demiş ki:Oyun açılsın guildde ilk uniquede çok büyük kavga çıkıcak millet buyüzden farklı yerlere dağılacak.Oyun açılınca melo abi dediydi dersiniz. -.-
Sen neden herkese bu kadar sert tavırlar takınıyorsun? İşin geyiğine çıkmış arkadaş.Alexander Mahone demiş ki:Melo abi?ironEyE demiş ki:Oyun açılsın guildde ilk uniquede çok büyük kavga çıkıcak millet buyüzden farklı yerlere dağılacak.Oyun açılınca melo abi dediydi dersiniz. -.-
Crusade demiş ki:Sen neden herkese bu kadar sert tavırlar takınıyorsun? İşin geyiğine çıkmış arkadaş.Alexander Mahone demiş ki:Melo abi?ironEyE demiş ki:Oyun açılsın guildde ilk uniquede çok büyük kavga çıkıcak millet buyüzden farklı yerlere dağılacak.Oyun açılınca melo abi dediydi dersiniz. -.-
ironEyE demiş ki:Evet uniq kavgası olacakda uniqlerin çıkmaması meselesi nerden çıktı onu soruyorum.![]()